Türkiye onu izledi... Çöp arabası üstünde de durmadı

Güncel 06.08.2022 - 12:29, Güncelleme: 06.08.2022 - 12:49
 

Türkiye onu izledi... Çöp arabası üstünde de durmadı

kocaeli haberi
Aksaray'da Hamit Karaya isimli temizlik görevlisinin oynadığı görüntüler sosyal medyada gündem olmuştu. Karakaya'nın çöp arabası üzerinde de dans ettiği görüldü. Aksaray'da temizlik görevlisi Hamit Karakaya'nın düğünde oynadığı anlar izleyenlere keyifli anlar yaşattı. 22 saniyelik videonun sonunda temizlik görevlisinin çöp arabasına yetişmeye çalışması da izleyenleri güldürdü. O görevlinin çöpleri toplarken ve çöp arabası üzerinde de oynadığı anlar çıktı. Temizlik işçisinin 22 saniyelik rekor kıran videosu  
kocaeli haberi

Aksaray'da Hamit Karaya isimli temizlik görevlisinin oynadığı görüntüler sosyal medyada gündem olmuştu. Karakaya'nın çöp arabası üzerinde de dans ettiği görüldü.

Aksaray'da temizlik görevlisi Hamit Karakaya'nın düğünde oynadığı anlar izleyenlere keyifli anlar yaşattı. 22 saniyelik videonun sonunda temizlik görevlisinin çöp arabasına yetişmeye çalışması da izleyenleri güldürdü. O görevlinin çöpleri toplarken ve çöp arabası üzerinde de oynadığı anlar çıktı.

Temizlik işçisinin 22 saniyelik rekor kıran videosu
 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.