CHP mitinginden yola çıkan gazeteci : ''2023 AKP'nin son yılı olabilir!''

Siyaset 24.07.2022 - 20:12, Güncelleme: 24.07.2022 - 20:18
 

CHP mitinginden yola çıkan gazeteci : ''2023 AKP'nin son yılı olabilir!''

KOCAELİ HABERİ
Gazeteci İsmail Saymaz CHP'nin miting alanından Halk Tv'ye yaptığı değerlendirmede "CHP’nin Balıkesir’de gerçekleştirdiği Milletin Sesi Mitingi’ndeyiz. Kuvayi Milliye Meydanı tıklım tıklım." dedi.. Coşku ve kalabalıktan yola çıkan İsmail Saymaz, CHP'nin Balıkesir mitingi öncesi izlenimlerini aktardı ve "2023 AKP'nin son yılı olabilir!" iddiasında bulundu..
KOCAELİ HABERİ

Gazeteci İsmail Saymaz CHP'nin miting alanından Halk Tv'ye yaptığı değerlendirmede "CHP’nin Balıkesir’de gerçekleştirdiği Milletin Sesi Mitingi’ndeyiz. Kuvayi Milliye Meydanı tıklım tıklım." dedi..

Coşku ve kalabalıktan yola çıkan İsmail Saymaz, CHP'nin Balıkesir mitingi öncesi izlenimlerini aktardı ve "2023 AKP'nin son yılı olabilir!" iddiasında bulundu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.