HAMZA ŞAYİR BİR SÖZÜNÜ DAHA TUTUYOR

İlçeler 17.07.2022 - 13:46, Güncelleme: 17.07.2022 - 13:46
 

HAMZA ŞAYİR BİR SÖZÜNÜ DAHA TUTUYOR

KOCAELİ HABERİ
31 Mart 2019 yerel seçim beyannamesinde verdiği sözleri tek tek yerine getirmeye devam eden Hamza Şayir, Dilovası'nda Orhangazi Mezarlığı Cami ve Taziye evi’ projesinin inşaat çalışmalarını da başlattı. Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir bu çalışmayaı sosyal medyadan "Söz verdiğimiz gibi. Seçim Beyannamemizde sözünü verdiğimiz; ‘Orhangazi Mezarlığı Cami ve Taziye evi’ projemizin inşaat çalışmaları son hızla devam ediyor. Orhangazi Mahallesi’ne ve Dilovamız’a şimdiden hayırlı olsun." sözleri ile duyurdu..
KOCAELİ HABERİ

31 Mart 2019 yerel seçim beyannamesinde verdiği sözleri tek tek yerine getirmeye devam eden Hamza Şayir, Dilovası'nda Orhangazi Mezarlığı Cami ve Taziye evi’ projesinin inşaat çalışmalarını da başlattı.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir bu çalışmayaı sosyal medyadan "Söz verdiğimiz gibi. Seçim Beyannamemizde sözünü verdiğimiz; ‘Orhangazi Mezarlığı Cami ve Taziye evi’ projemizin inşaat çalışmaları son hızla devam ediyor. Orhangazi Mahallesi’ne ve Dilovamız’a şimdiden hayırlı olsun." sözleri ile duyurdu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.