​KOCAELİ VALİLİĞİNDEN DUYURU

Güncel 14.07.2022 - 17:15, Güncelleme: 14.07.2022 - 17:15
 

​KOCAELİ VALİLİĞİNDEN DUYURU

kocaeli haberi
Düzensiz Göçle Mücadele Kararlılıkla Sürdürülüyor Düzensiz göçle etkin ve kararlı  mücadele çalışmaları kapsamında; Bölge illerimiz ve Kocaeli'nde güvenlik güçlerimiz tarafından yakalanarak Kocaeli İl Göç İdaresi Müdürlüğü Gündoğdu Geri Gönderme Merkezine teslim edilen ve Geri Gönderme Merkezinde idari gözetim altında bulunan 290 düzensiz göçmen 14.07.2022 tarihinde, İl Göç İdaresi Geri Gönderme Merkezi Müdürlüğünce sınır dışı edilerek ülkelerine gönderilmiştir. Düzensiz göç ile mücadelemiz  kararlılıkla sürdürülmektedir. Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur. KOCAELİ VALİLİĞİ
kocaeli haberi

Düzensiz Göçle Mücadele Kararlılıkla Sürdürülüyor

Düzensiz göçle etkin ve kararlı  mücadele çalışmaları kapsamında;

Bölge illerimiz ve Kocaeli'nde güvenlik güçlerimiz tarafından yakalanarak Kocaeli İl Göç İdaresi Müdürlüğü Gündoğdu Geri Gönderme Merkezine teslim edilen ve Geri Gönderme Merkezinde idari gözetim altında bulunan 290 düzensiz göçmen 14.07.2022 tarihinde, İl Göç İdaresi Geri Gönderme Merkezi Müdürlüğünce sınır dışı edilerek ülkelerine gönderilmiştir.

Düzensiz göç ile mücadelemiz  kararlılıkla sürdürülmektedir.
Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur.
KOCAELİ VALİLİĞİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.