Kocaeli hava durumu nasıl olacak? Sağanak geliyor

Güncel 04.07.2022 - 09:55, Güncelleme: 04.07.2022 - 09:55
 

Kocaeli hava durumu nasıl olacak? Sağanak geliyor

kocaeli haberi
Meteoroloji Genel Müdürülüğü’nün 4 Temmuz Kocaeli raporlarına göre Mevcut durum bu haftada değişecek. Kocaeli’de hafta boyunca hava sıcaklığı 33-34 derece seyredecek. Kocaeli hava durumu nasıl olacak? 4 Temmuz Kocaeli hava durumu… Hafta sonu gök gürültülü şiddetli yağmur yağışı beklenen Kocaeli’de bugün en yüksek hava sıcaklığı 32 derece olacak. Bu sıcaklık öğleden sonra 15.00’te güneşin en tepede olduğu an hissedilecek. Cuma gününe kadar az bulutlu ve güneşli bir havanın hakim olacağı Kocaeli’de 8 Temmuz cuma günü gök gürültülü ve şiddetli yağışlar başlayacak. Söz konusu yağışlar hafta sonu boyunca etkili olacak yeni haftada yerini güneşe bırakacak.
kocaeli haberi

Meteoroloji Genel Müdürülüğü’nün 4 Temmuz Kocaeli raporlarına göre Mevcut durum bu haftada değişecek. Kocaeli’de hafta boyunca hava sıcaklığı 33-34 derece seyredecek.

Kocaeli hava durumu nasıl olacak? 4 Temmuz Kocaeli hava durumu…

Hafta sonu gök gürültülü şiddetli yağmur yağışı beklenen Kocaeli’de bugün en yüksek hava sıcaklığı 32 derece olacak. Bu sıcaklık öğleden sonra 15.00’te güneşin en tepede olduğu an hissedilecek. Cuma gününe kadar az bulutlu ve güneşli bir havanın hakim olacağı Kocaeli’de 8 Temmuz cuma günü gök gürültülü ve şiddetli yağışlar başlayacak. Söz konusu yağışlar hafta sonu boyunca etkili olacak yeni haftada yerini güneşe bırakacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.