GEBZE'DE Kİ O CİNAYETİN ZANLILARI TUTUKLANDI

Asayiş 28.06.2022 - 09:55, Güncelleme: 28.06.2022 - 09:55
 

GEBZE'DE Kİ O CİNAYETİN ZANLILARI TUTUKLANDI

KOCAELİ HABERİ
Gebze’de birlikte yaşadığı kız arkadaşının ailesi ile görüşmeye gittiği evin önünde başından vurularak öldürülen gencin cinayet zanlıları tutuklandı. Gebze'de önceki gün gerçekleşen olayda, Mehmet Tabak (19), birlikte yaşadığı ve 1 çocukları olan R.T.'nin ailesine kızlarıyla evlenmek istediğini söylemek için çağırdıkları evlerine gitmiş ve gittiği evin önünde başından vurularak öldürülmüştü.  Kocaeli Emniyet Müdürlüğünce, 27.06.2022 günü Gebze ilçesinde meydana gelen M.T. isimli şahsın  “Ateşli Silah ile Kasten Öldürülmesi” olayı ile ilgili olarak; Olayın şüphelileri G.T. ve K.T. isimli şahıslar, aynı gün görevli emniyet ekiplerince yakalanarak Gebze İlçe Müdürlüğüne intikal ettirildi.. Zanlılar, Gebze Emniyet Müdürlüğünde tamamlanan işlemlerinin akabinde, 27.06.2022 günü Adli Makamlara sevk edilen her iki şahıs da tutuklandılar...
KOCAELİ HABERİ

Gebze’de birlikte yaşadığı kız arkadaşının ailesi ile görüşmeye gittiği evin önünde başından vurularak öldürülen gencin cinayet zanlıları tutuklandı.

Gebze'de önceki gün gerçekleşen olayda, Mehmet Tabak (19), birlikte yaşadığı ve 1 çocukları olan R.T.'nin ailesine kızlarıyla evlenmek istediğini söylemek için çağırdıkları evlerine gitmiş ve gittiği evin önünde başından vurularak öldürülmüştü. 

Kocaeli Emniyet Müdürlüğünce, 27.06.2022 günü Gebze ilçesinde meydana gelen M.T. isimli şahsın  “Ateşli Silah ile Kasten Öldürülmesi” olayı ile ilgili olarak;
Olayın şüphelileri G.T. ve K.T. isimli şahıslar, aynı gün görevli emniyet ekiplerince yakalanarak Gebze İlçe Müdürlüğüne intikal ettirildi..

Zanlılar, Gebze Emniyet Müdürlüğünde tamamlanan işlemlerinin akabinde, 27.06.2022 günü Adli Makamlara sevk edilen her iki şahıs da tutuklandılar...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.