BTP KOCAELİ'YE YOĞUN İLGİ

Siyaset 26.06.2022 - 23:00, Güncelleme: 26.06.2022 - 23:00
 

BTP KOCAELİ'YE YOĞUN İLGİ

KOCAELİ HABERİ
Bağımsız Türkiye Partisi Kocaeli il teşkilatının yürüyüş yolunda açtiği üye standına çok güzel ilgi oldu yeni üyeler yapıldı .ikramlar verildi ,müzlk sinevizyon sunumu yapıldı. BTP Kocaeli il başkanı Muharrem Can konuşmasında şu ifadeelere yer verdi; "Hükümetin sanki yeni çözümmüş gibi sunduğu bütün modeller de ülkeleri ve milletleri borç batağına sürükleyen, bildiğiniz kapitalist politikalar… Türkiye olarak bizler, zaten bu politikaların sonucunda bu zifiri karanlığın içine düşmedik mi? Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, 'Enflasyonla mücadeleye katkı sağlamak amacıyla kamu olarak 2022 yılında 241.3 milyar lira vergi gelirinden vazgeçiyoruz' dedi. Bildiğiniz gibi, bazı mağazalar önce 100 TL zam yapıp sonra 30 TL indirim yapıyor, sonra da buna "büyük kampanya" diyor. Bizimkilerin hali de böyle… Çözüm olarak tek çıkış noktamız Prof. Dr. Haydar Baş'ın Milli Ekonomi Modeli'dir. Bu eşsiz modeli ülkemizde uygulayacak tek siyasi hareket Bağımsız Türkiye Partisi ve tek lider Hüseyin Baş'tır. Acilen fırsat vermeliyiz, baş tacı etmeliyiz.dedi.BTP Kocaeli olarak tüm vatandaşlarımızdan ricamız tüm ilçe teşkilatlarımıza gidip üye olmalarıdır."
KOCAELİ HABERİ

Bağımsız Türkiye Partisi Kocaeli il teşkilatının yürüyüş yolunda açtiği üye standına çok güzel ilgi oldu yeni üyeler yapıldı .ikramlar verildi ,müzlk sinevizyon sunumu yapıldı.

BTP Kocaeli il başkanı Muharrem Can konuşmasında şu ifadeelere yer verdi;

"Hükümetin sanki yeni çözümmüş gibi sunduğu bütün modeller de ülkeleri ve milletleri borç batağına sürükleyen, bildiğiniz kapitalist politikalar… Türkiye olarak bizler, zaten bu politikaların sonucunda bu zifiri karanlığın içine düşmedik mi? Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, 'Enflasyonla mücadeleye katkı sağlamak amacıyla kamu olarak 2022 yılında 241.3 milyar lira vergi gelirinden vazgeçiyoruz' dedi.
Bildiğiniz gibi, bazı mağazalar önce 100 TL zam yapıp sonra 30 TL indirim yapıyor, sonra da buna "büyük kampanya" diyor. Bizimkilerin hali de böyle…
Çözüm olarak tek çıkış noktamız Prof. Dr. Haydar Baş'ın Milli Ekonomi Modeli'dir. Bu eşsiz modeli ülkemizde uygulayacak tek siyasi hareket Bağımsız Türkiye Partisi ve tek lider Hüseyin Baş'tır. Acilen fırsat vermeliyiz, baş tacı etmeliyiz.dedi.BTP Kocaeli olarak tüm vatandaşlarımızdan ricamız tüm ilçe teşkilatlarımıza gidip üye olmalarıdır."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.