İZMİT BELEDİYESİ DEVA PARTİSİNDEN REKLAM PARASI ALMAMIŞ

Siyaset 24.06.2022 - 03:32, Güncelleme: 24.06.2022 - 03:32
 

İZMİT BELEDİYESİ DEVA PARTİSİNDEN REKLAM PARASI ALMAMIŞ

kocaeli haberi
DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanı Av. Kemal Memiş, DEVA Partisinin 30 Haziran 2022 tarihinde genel başkan Ali babacan'ın katılımıyla gerçekleştirilecek olan Gebze mitinginin afişleri ve bilboardları için kendilerine yer tahsis etmeyen Gebze Beledfiyesine karşı facebook sosyal medya sayfasından gösterdiği tepkide "Aşağıdaki fotoğraflara iyi bakın. Gebze’nin programına siz engel koyuyorsunuz, ama İzmit Belediyesi Gebze’de yapılacak programa bilboardları ve dev ekranları, üstelik BEDELSİZ olarak tahsis ediyor!" ifadelerine yer verdi.. İŞTE AV. KEMAL MEMİŞ'İN O PAYLAŞIMI; "2 Temmuz Mitingimiz için bize Reklam alanı vermeyen; GEBZE BELEDİYESİ VE KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ yetkilileri, Kamu Kurumları kimsenin babasının MALI değil! Biz o pankartları sizin yasak koymaya çalıştığınız her yere asacağız. Bunu bilin! Aşağıdaki fotoğraflara iyi bakın. Gebze’nin programına siz engel koyuyorsunuz, ama İzmit Belediyesi Gebze’de yapılacak programa bilboardları ve dev ekranları, üstelik BEDELSİZ olarak tahsis ediyor! Sonra da milletin karşısına geçip Gebze’nin sahibi yok, İzmit lobisi şöyle, bu lobi böyle diye mangalda kül bırakmıyorsunuz! Biliyor musunuz Gebze’nin GERÇEK KARŞI LOBİSİ SİZSİNİZ! Günü gelince o maskelerinizi düşüreceğiz! Siz elinizden geleni ardınıza koymayın! Mitingimizi şehrin dışına attırın, bize reklam alanlarını kapatın, her fırsatta kamu gücünü aleyhimize kullanın! Bunları bir bir not ediyor bu millet! Ama unutmayın. Hiç bir iktidar sonsuza kadar sürmemiştir! Tahammülsüz ve demokrasi düşmanı hiç bir zihniyet felah bulmamıştır! Korktuğunuz başınıza gelecek elbet! Ve o yapıştığınız koltukları milletimiz altınızdan çekip alacak! Sayılı gün çabuk geçer!!!"
kocaeli haberi

DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanı Av. Kemal Memiş, DEVA Partisinin 30 Haziran 2022 tarihinde genel başkan Ali babacan'ın katılımıyla gerçekleştirilecek olan Gebze mitinginin afişleri ve bilboardları için kendilerine yer tahsis etmeyen Gebze Beledfiyesine karşı facebook sosyal medya sayfasından gösterdiği tepkide "Aşağıdaki fotoğraflara iyi bakın. Gebze’nin programına siz engel koyuyorsunuz, ama İzmit Belediyesi Gebze’de yapılacak programa bilboardları ve dev ekranları, üstelik BEDELSİZ olarak tahsis ediyor!" ifadelerine yer verdi..

İŞTE AV. KEMAL MEMİŞ'İN O PAYLAŞIMI;

"2 Temmuz Mitingimiz için bize Reklam alanı vermeyen; GEBZE BELEDİYESİ VE KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ yetkilileri, Kamu Kurumları kimsenin babasının MALI değil!
Biz o pankartları sizin yasak koymaya çalıştığınız her yere asacağız. Bunu bilin!
Aşağıdaki fotoğraflara iyi bakın. Gebze’nin programına siz engel koyuyorsunuz, ama İzmit Belediyesi Gebze’de yapılacak programa bilboardları ve dev ekranları, üstelik BEDELSİZ olarak tahsis ediyor!
Sonra da milletin karşısına geçip Gebze’nin sahibi yok, İzmit lobisi şöyle, bu lobi böyle diye mangalda kül bırakmıyorsunuz!
Biliyor musunuz Gebze’nin GERÇEK KARŞI LOBİSİ SİZSİNİZ! Günü gelince o maskelerinizi düşüreceğiz!
Siz elinizden geleni ardınıza koymayın!
Mitingimizi şehrin dışına attırın, bize reklam alanlarını kapatın, her fırsatta kamu gücünü aleyhimize kullanın! Bunları bir bir not ediyor bu millet!
Ama unutmayın.
Hiç bir iktidar sonsuza kadar sürmemiştir!
Tahammülsüz ve demokrasi düşmanı hiç bir zihniyet felah bulmamıştır!
Korktuğunuz başınıza gelecek elbet!
Ve o yapıştığınız koltukları milletimiz altınızdan çekip alacak!
Sayılı gün çabuk geçer!!!"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.