Kocaeli'de yine bilindik görüntüler

Güncel 22.06.2022 - 05:24, Güncelleme: 22.06.2022 - 05:24
 

Kocaeli'de yine bilindik görüntüler

kocaeli haberi
Yaz sezonu ile birlikte Kocaeli'nin sahillerine ve plajlarına akın eden Kocaelililerin, gün sonunda oradan ayrılırken orada bıraktıkları çöpler ve atıklar, sahillerimizi ve plajlarımızı sadec kirletmekle kalmıyor çirkin bir çevre kirliliği görüntüsü oluşturuyor.. Kocaeli sahillerine geçtiğimiz haftasonu vatandaşlar tarafından bırakılan çöpler Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çevre Temizlik ekiplerince toplatılıp, sahiller temizlenirrken, Kocaeli Büyükşehir sosyal medya sayfasından "Yine bilindik görüntüler. Plajlarımızı günlük olarak temizliyoruz. Lütfen mavi bayraklı eşsiz güzellikteki plajlarımızı istenmeyen görüntülerle bırakmayın" şeklindeki  uyarısını da beraberinde getirdi..  
kocaeli haberi

Yaz sezonu ile birlikte Kocaeli'nin sahillerine ve plajlarına akın eden Kocaelililerin, gün sonunda oradan ayrılırken orada bıraktıkları çöpler ve atıklar, sahillerimizi ve plajlarımızı sadec kirletmekle kalmıyor çirkin bir çevre kirliliği görüntüsü oluşturuyor..

Kocaeli sahillerine geçtiğimiz haftasonu vatandaşlar tarafından bırakılan çöpler Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çevre Temizlik ekiplerince toplatılıp, sahiller temizlenirrken, Kocaeli Büyükşehir sosyal medya sayfasından "Yine bilindik görüntüler. Plajlarımızı günlük olarak temizliyoruz. Lütfen mavi bayraklı eşsiz güzellikteki plajlarımızı istenmeyen görüntülerle bırakmayın" şeklindeki  uyarısını da beraberinde getirdi..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.