Marmaris yine yanıyor!

Güncel 22.06.2022 - 00:09, Güncelleme: 22.06.2022 - 00:09
 

Marmaris yine yanıyor!

kocaeli haberi
Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Marmaris'!te çıkan Orman yangınını " Değerli hemşehrilerim, Akşam saatlerinde Bördübet mevkiinde orman yangını meydana geldi. Yangına tüm ekipler havadan ve karadan müdahalede bulunuyor. Tek amacımız bir an önce kontrol altına almak. Gelişimeler oldukça size bilgi vermeye devam edeceğiz." sözleriyle duyurmuştu.. Marmaris Belediyesi tarafından daha sonra şu açıklamalr yapıldı; "Marmaris yine yanıyor. Acil olarak, çok geç olmadan Marmaris'e gece görüşlü helikopter! Hava kararmadan yapılan havadan müdahale maalesef şu anda yapılmıyor. Tek talebimiz gece görüşlü helikopterlerin acil olarak bölgeye gönderilmesi. Yoksa yine bir felaketle karşı karşıya kalacağız. Yetkililerin bu çağrımızı bir an önce duymasını bekliyoruz." "Belediyemiz yangın bölgesinde... Arama kurtarma ekibimiz başta olmak üzere tüm teknik ekibimiz sahada... Yangın söndürme çalışmalarına lojistik destek sağlanırken, yol açma, su takviyesi, kesim gibi çalışmalar da yürütülüyor. Yangının büyümemesi için itfaiye ve orman ekipleri ile beraber can siparane çalışıyor."
kocaeli haberi

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Marmaris'!te çıkan Orman yangınını " Değerli hemşehrilerim, Akşam saatlerinde Bördübet mevkiinde orman yangını meydana geldi. Yangına tüm ekipler havadan ve karadan müdahalede bulunuyor. Tek amacımız bir an önce kontrol altına almak. Gelişimeler oldukça size bilgi vermeye devam edeceğiz." sözleriyle duyurmuştu..

Marmaris Belediyesi tarafından daha sonra şu açıklamalr yapıldı;

"Marmaris yine yanıyor. Acil olarak, çok geç olmadan Marmaris'e gece görüşlü helikopter! Hava kararmadan yapılan havadan müdahale maalesef şu anda yapılmıyor. Tek talebimiz gece görüşlü helikopterlerin acil olarak bölgeye gönderilmesi. Yoksa yine bir felaketle karşı karşıya kalacağız. Yetkililerin bu çağrımızı bir an önce duymasını bekliyoruz."

"Belediyemiz yangın bölgesinde... Arama kurtarma ekibimiz başta olmak üzere tüm teknik ekibimiz sahada... Yangın söndürme çalışmalarına lojistik destek sağlanırken, yol açma, su takviyesi, kesim gibi çalışmalar da yürütülüyor. Yangının büyümemesi için itfaiye ve orman ekipleri ile beraber can siparane çalışıyor."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.