AK Parti Gebze Yandık'ı yolculamaya gitti

Siyaset 21.06.2022 - 22:51, Güncelleme: 21.06.2022 - 22:51
 

AK Parti Gebze Yandık'ı yolculamaya gitti

kocaeli haberi
AK Parti Gebze Belediye Meclis üyesi ve Gebze Beçlediyesi eski başkan yardımcısı Mahmut Yandık Hac farizesini yerine getirmek için bu sene Sudi Arabistan'a gidiyor.. AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya bu akşam KBB Başkan vekili Yaşar Çakmak, AK Parti Gebze Belediye Meclis üyesi Abdullah Kahraman, İlçe Başkan vekili Raif Öztürk, ilçe başkan yardımcısı Mustafa Önal, İlçe Yöneticisi Emrullah Coştur ve Mahalle Başkanı Erdi Açıkgöz ile birlikte Hac görevini yerine getirmek için kutsal topraklara yola çıkacak olan Belediye Meclis üyesi Mahmut Yandık'ı evinde ziyaret ederek hayırlı yolculuklar diledi..
kocaeli haberi

AK Parti Gebze Belediye Meclis üyesi ve Gebze Beçlediyesi eski başkan yardımcısı Mahmut Yandık Hac farizesini yerine getirmek için bu sene Sudi Arabistan'a gidiyor..

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya bu akşam KBB Başkan vekili Yaşar Çakmak, AK Parti Gebze Belediye Meclis üyesi Abdullah Kahraman, İlçe Başkan vekili Raif Öztürk, ilçe başkan yardımcısı Mustafa Önal, İlçe Yöneticisi Emrullah Coştur ve Mahalle Başkanı Erdi Açıkgöz ile birlikte Hac görevini yerine getirmek için kutsal topraklara yola çıkacak olan Belediye Meclis üyesi Mahmut Yandık'ı evinde ziyaret ederek hayırlı yolculuklar diledi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.