Ümit Özdağ'a Kocaeli'de kamyonlu karşılama

Siyaset 19.06.2022 - 12:56, Güncelleme: 19.06.2022 - 12:56
 

Ümit Özdağ'a Kocaeli'de kamyonlu karşılama

kocaeli haberi
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, bugün Kocaeli’ye geliyor. Kongre için kentimizde olacak olan Özdağ, mültecilerin gönderilmesi için giydirilen kamyonla karşılanacak. Özdağ, kongre sonrası İzmit'te yürüyecek.. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, bugün Kocaeli’ye geliyor. Saat 14.00’te gerçekleştirilecek ve mevcut Başkan Vedat Çalık’ın, seçilmiş il başkanı olacağı kongre için kentimize gelecek olan Özdağ’ın saat 13.00’te kentte olması bekleniyor..
kocaeli haberi

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, bugün Kocaeli’ye geliyor. Kongre için kentimizde olacak olan Özdağ, mültecilerin gönderilmesi için giydirilen kamyonla karşılanacak. Özdağ, kongre sonrası İzmit'te yürüyecek..

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, bugün Kocaeli’ye geliyor. Saat 14.00’te gerçekleştirilecek ve mevcut Başkan Vedat Çalık’ın, seçilmiş il başkanı olacağı kongre için kentimize gelecek olan Özdağ’ın saat 13.00’te kentte olması bekleniyor..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.