YÜZLERCE KAÇAK GÖÇMEN SINIRDIŞI EDİLDİ

Gündem 15.06.2022 - 11:47, Güncelleme: 15.06.2022 - 11:54
 

YÜZLERCE KAÇAK GÖÇMEN SINIRDIŞI EDİLDİ

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre Kocaeli'de yakalanan yüzlerce kaçak göçmen sınırdışı edildi. İşte Kocaeli Valiliği'nin yayınladığı o açıklama: ''227 Düzensiz Göçmen Sınır Dışı Edildi Düzensiz göçle etkin ve kararlı  mücadele çalışmaları kapsamında bölge illerimiz ve Kocaeli'nde güvenlik güçlerimiz tarafından yakalanarak Kocaeli İl Göç İdaresi Müdürlüğü Gündoğdu Geri Gönderme Merkezine teslim edilen ve Geri Gönderme Merkezinde idari gözetim altında bulunan 227 düzensiz göçmen İl Göç İdaresi Müdürlüğü Geri Gönderme Merkezi Müdürlüğü Düzensiz Göç Grup Başkanlığınca 13.06.2022 günü sınır dışı edilmek suretiyle ülkelerine gönderilmiştir. Düzensiz göçle mücadelemiz kararlılıkla sürdürülmektedir. Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur.''    
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre Kocaeli'de yakalanan yüzlerce kaçak göçmen sınırdışı edildi.

İşte Kocaeli Valiliği'nin yayınladığı o açıklama:

''227 Düzensiz Göçmen Sınır Dışı Edildi

Düzensiz göçle etkin ve kararlı  mücadele çalışmaları kapsamında bölge illerimiz ve Kocaeli'nde güvenlik güçlerimiz tarafından yakalanarak Kocaeli İl Göç İdaresi Müdürlüğü Gündoğdu Geri Gönderme Merkezine teslim edilen ve Geri Gönderme Merkezinde idari gözetim altında bulunan 227 düzensiz göçmen İl Göç İdaresi Müdürlüğü Geri Gönderme Merkezi Müdürlüğü Düzensiz Göç Grup Başkanlığınca 13.06.2022 günü sınır dışı edilmek suretiyle ülkelerine gönderilmiştir.

Düzensiz göçle mücadelemiz kararlılıkla sürdürülmektedir.

Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur.''

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.