2023'E GİDERKEN GEBZE'DE GÖZLER ONLARDA

Siyaset 17.05.2022 - 05:01, Güncelleme: 17.05.2022 - 05:33
 

2023'E GİDERKEN GEBZE'DE GÖZLER ONLARDA

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
2023 Genel seçimlerine giderken, seçmenden en yüksek oyu alma gayretinde olan siyasi partilerin, seçmenin karşısına yıpranmamış, genç ve kamuoyunda karşılığı olan yeni milletvekili adayları ile çıkması beklenirken, gözler şimdiden il ve ilçelerde bu vasıflara uygun isimleri bulmaya odaklandı.. Kocaeli'nin en büyük ilçesi ve en çok seçmen sayısı olan Gebze'de en çok oyu almayı hedefleyen ve parlamentoda meclis gurubu bulunan partilerden, Ak Parti, CHP, İYİ Parti ve MHP'nin, Gebzelilerin karşısına hangi Gebzeli adaylar ile çıkacağı şimdiden merak edilirken, bu partilerin sahada en çok görülen ve partileri adına ağırlıkları olan isimler ise şunlar;    1-Recep Kaya-Ak Parti Gebze İlçe Başkanı 2-Yasemin Özdemir-Ak Parti Kocaeli Kadın Kolları Başkanı (Gebzeli) 3-Haluk Sekban-Ak Parti Kocaeli İl Yönetim Kurulu üyesi (Gebzeli) 4-Gökhan Orhan-CHP Gebze İlçe Başkanı 5-Av. Saide Arslan-CHP Gebze Belediye Meclis üyesi 6-Yaşa erdoğan-CHP Gebze kadın Kolları Başkanı 7-Nusret Acur-İYİ Parti Kocaeli İl Başkan yardımcısı (Gebzeli) 8-Av. Burak Uluköylü-İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı 9-Bülent Özdemir- MHP Gebze İlçe Başkanı Ve merak edilen ise bu isimlerden hangilerinin, milletvekili aday adayı olarak listelerde yer alabilecekleri veya bir başkasını listeye sokabilmek için etki edip edemeyecekleri sorularının cevaplarıdır..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

2023 Genel seçimlerine giderken, seçmenden en yüksek oyu alma gayretinde olan siyasi partilerin, seçmenin karşısına yıpranmamış, genç ve kamuoyunda karşılığı olan yeni milletvekili adayları ile çıkması beklenirken, gözler şimdiden il ve ilçelerde bu vasıflara uygun isimleri bulmaya odaklandı..

Kocaeli'nin en büyük ilçesi ve en çok seçmen sayısı olan Gebze'de en çok oyu almayı hedefleyen ve parlamentoda meclis gurubu bulunan partilerden, Ak Parti, CHP, İYİ Parti ve MHP'nin, Gebzelilerin karşısına hangi Gebzeli adaylar ile çıkacağı şimdiden merak edilirken, bu partilerin sahada en çok görülen ve partileri adına ağırlıkları olan isimler ise şunlar;   

1-Recep Kaya-Ak Parti Gebze İlçe Başkanı
2-Yasemin Özdemir-Ak Parti Kocaeli Kadın Kolları Başkanı (Gebzeli)
3-Haluk Sekban-Ak Parti Kocaeli İl Yönetim Kurulu üyesi (Gebzeli)
4-Gökhan Orhan-CHP Gebze İlçe Başkanı
5-Av. Saide Arslan-CHP Gebze Belediye Meclis üyesi
6-Yaşa erdoğan-CHP Gebze kadın Kolları Başkanı
7-Nusret Acur-İYİ Parti Kocaeli İl Başkan yardımcısı (Gebzeli)
8-Av. Burak Uluköylü-İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı
9-Bülent Özdemir- MHP Gebze İlçe Başkanı

Ve merak edilen ise bu isimlerden hangilerinin, milletvekili aday adayı olarak listelerde yer alabilecekleri veya bir başkasını listeye sokabilmek için etki edip edemeyecekleri sorularının cevaplarıdır..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.