ÜMİT ÖZDAĞ KILIÇDAROĞLU'NU FENA YAKALADI (video)

Siyaset 17.05.2022 - 03:42, Güncelleme: 17.05.2022 - 03:50
 

ÜMİT ÖZDAĞ KILIÇDAROĞLU'NU FENA YAKALADI (video)

Kocaeli haberi
Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, İstanbul Atatürk hava limanının sökülmesine tepki gösteren CHP'lileri geçmişte Kılıçdaroğlu'nun CNN Türk'te katıldığı programda söylemiş olduğu sözlerle eleştirdi.. Özdağ twitter üzerinde gösterdiği o tepkide "CHP Genel Başkanı Atatürk Hava Limanı için yapılan Millet Bahçesi projesini, AK Parti telefonlarımızı dinleyerek bizden çaldı diyor. Bu durumda bugün başlayan yıkımla ilgili bir sorununuz yok demektir." ifadelerine yer verdi.. CHP Genel Başkanı Atatürk Hava Limanı için yapılan Millet Bahçesi projesini AK Parti telefonlarımızı dinleyerek bizden çaldı diyor. Bu durumda bugün başlayan yıkımla ilgili bir sorununuz yok demektir. pic.twitter.com/LH5GNSGghu— Ümit Özdağ (@umitozdag) May 16, 2022
Kocaeli haberi

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, İstanbul Atatürk hava limanının sökülmesine tepki gösteren CHP'lileri geçmişte Kılıçdaroğlu'nun CNN Türk'te katıldığı programda söylemiş olduğu sözlerle eleştirdi..

Özdağ twitter üzerinde gösterdiği o tepkide "CHP Genel Başkanı Atatürk Hava Limanı için yapılan Millet Bahçesi projesini, AK Parti telefonlarımızı dinleyerek bizden çaldı diyor. Bu durumda bugün başlayan yıkımla ilgili bir sorununuz yok demektir." ifadelerine yer verdi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.