KOCAELİ'DE EV YANGINI

Güncel 16.05.2022 - 19:39, Güncelleme: 16.05.2022 - 19:39
 

KOCAELİ'DE EV YANGINI

kocaeli haberi
Gölcük ilçesi Şehitler Mahallesi 1 Mart Caddesi üzerinde bulunan bir evde, bugün akşam saatlerinde  çıkan yangın, yangın ihbarii üzerine anında yangın mahalline gelen Kocaeli İtfaiyesi ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü. Yangın sonrası soğutma çalışmaları yapılırken, yangın sonrası evde büyük bir maddi hasarın oluştuğu ve eşyaların kullanılmaza hale geldiği görüldü.. fotoğraf:kocaeli itfaiyesi
kocaeli haberi

Gölcük ilçesi Şehitler Mahallesi 1 Mart Caddesi üzerinde bulunan bir evde, bugün akşam saatlerinde  çıkan yangın, yangın ihbarii üzerine anında yangın mahalline gelen Kocaeli İtfaiyesi ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü. Yangın sonrası soğutma çalışmaları yapılırken, yangın sonrası evde büyük bir maddi hasarın oluştuğu ve eşyaların kullanılmaza hale geldiği görüldü..

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

fotoğraf:kocaeli itfaiyesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.