BEN BÜYÜKGÖZ'E, BÜYÜKGÖZ BANA, GEBZELİLER İKİMİZE DE TEŞEKKÜR BORÇLU

İlçeler 28.04.2022 - 10:45, Güncelleme: 28.04.2022 - 11:07
 

BEN BÜYÜKGÖZ'E, BÜYÜKGÖZ BANA, GEBZELİLER İKİMİZE DE TEŞEKKÜR BORÇLU

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
7 Şubat 2022 tarihinde GEBZE BELEDİYE BAŞKANI BÜYÜKGÖZ'ÜN ACİL DİKKATİNE! manşeti ile yayınladığımız haberde şu sorunu dile getirmiştik; Bir kentin yaşamsal  ve görsel anlamda güzelleşerek, sorunsuz bir yaşam alanına dönüşmesi, sadece o kenti yönetenlerin üzerine bindirilecek bir görev değildir. O kentte yaşayan herkes "yaşadığım bu kent için ben ne yapabilirim" bilinciyle harekete ederse hem kenti yönetenlerin yükü hafifler hem de kent daha çabuk güzelleşir. Biz de bir basın mensubu olarak, kentimizde gördüğümüz eksiklikleri tespit edip, giderilmesini talep etmekle, kente olumlu yönde bir katkımız olacağına inanıyoruz.. Gebze Osman Yılmaz mahallesi İstanbul caddesi üzerine kurulu Yunus Emre Parkının kaldırımlarında dizili palmiye ağaçları dibindeki oturma guruplarının çürüyerek parçalanan ağaç aksamlarını daha önce yazdığımızda, sağolsunlar Gebze Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü anında müdahael edip o tahtaları tamamen sökmüşlerdi.. Lakin bu yöntem kalıcı bir çözüm getirmedi. Zira bu kez de mermer plakalar tek tek dökülmeye başladı. Vatandaşlar yola dökülen o mermer parçlarını alıp oturma zeminleri üzerine bırakırken, kolayca ele alınıp fırlatıbilecek durumda olan o mermer parçaları, hem İstanbul caddesinden geçen araçlar hem de o kaldırımda yürüyen vatandaşlar için bir tehlike oluşturuyor.. Allah korusun sinirlenen birisi veya o kaldırım üzerinde kavgaya tutuşan iki kişi ya da trafik dalaşına girerek diğerinin önünü kesen bir sürücünün, sinirlerine hakim olamaması durumunda oturma grupları üzerindeki o mermer parçları göze kestirilebilir ve sonrası malum. Tekrar Allah korusun diyerek bu sorunun acilen çözümü için talimat vereceğine inandığımız Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ün dikkateine sunuyoruz..   BEN BÜYÜKGÖZ'E, BÜYÜKGÖZ BANA, GEBZELİLER İKİMİZE DE TEŞEKKÜR BORÇLU Ve bu haberimiz üzerine Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ün "derhal gereken yapılsın" talimatı üzerine harekete geçen Park Bahçeler Müdürlüğü, oradaki palmiye ağaçlarının dibinde yıkıntıya dönüşerek tehlike oluşturan otuırma guruplarını, yeniden sıfır mermerlerle kaplayarak, oturma gurubu özelliğini kaldırarak, ağaçlar için korumalık oluşturdu.. Evet biz Yunus Emre Parkının önündeki kaldırımda var olan önemli bir sorunu getirdik.. Başkan Büyükgöz'de anınad gereğini yaparak tehlikeyi ortadan kaldırttı.. Bu durum karşısında; Ben Zinnur Büyükgöz'e teşekkür borçluyum Zinnur Büyükgöz'de, Gebze'nin sorunlarını tespit edip kendsine ulaştırdığım için bana teşekkür borçlu.. Ve bu durumda iki türlü kazançlı olan Gebzeliler de ikimize birden teşekkür borçlu.. Durmak yok izlemeye ve gözlemeye devam..  
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

7 Şubat 2022 tarihinde GEBZE BELEDİYE BAŞKANI BÜYÜKGÖZ'ÜN ACİL DİKKATİNE! manşeti ile yayınladığımız haberde şu sorunu dile getirmiştik;

Bir kentin yaşamsal  ve görsel anlamda güzelleşerek, sorunsuz bir yaşam alanına dönüşmesi, sadece o kenti yönetenlerin üzerine bindirilecek bir görev değildir. O kentte yaşayan herkes "yaşadığım bu kent için ben ne yapabilirim" bilinciyle harekete ederse hem kenti yönetenlerin yükü hafifler hem de kent daha çabuk güzelleşir. Biz de bir basın mensubu olarak, kentimizde gördüğümüz eksiklikleri tespit edip, giderilmesini talep etmekle, kente olumlu yönde bir katkımız olacağına inanıyoruz..

Gebze Osman Yılmaz mahallesi İstanbul caddesi üzerine kurulu Yunus Emre Parkının kaldırımlarında dizili palmiye ağaçları dibindeki oturma guruplarının çürüyerek parçalanan ağaç aksamlarını daha önce yazdığımızda, sağolsunlar Gebze Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü anında müdahael edip o tahtaları tamamen sökmüşlerdi..

Lakin bu yöntem kalıcı bir çözüm getirmedi. Zira bu kez de mermer plakalar tek tek dökülmeye başladı. Vatandaşlar yola dökülen o mermer parçlarını alıp oturma zeminleri üzerine bırakırken, kolayca ele alınıp fırlatıbilecek durumda olan o mermer parçaları, hem İstanbul caddesinden geçen araçlar hem de o kaldırımda yürüyen vatandaşlar için bir tehlike oluşturuyor..

Allah korusun sinirlenen birisi veya o kaldırım üzerinde kavgaya tutuşan iki kişi ya da trafik dalaşına girerek diğerinin önünü kesen bir sürücünün, sinirlerine hakim olamaması durumunda oturma grupları üzerindeki o mermer parçları göze kestirilebilir ve sonrası malum. Tekrar Allah korusun diyerek bu sorunun acilen çözümü için talimat vereceğine inandığımız Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ün dikkateine sunuyoruz..  

BEN BÜYÜKGÖZ'E, BÜYÜKGÖZ BANA, GEBZELİLER İKİMİZE DE TEŞEKKÜR BORÇLU

Ve bu haberimiz üzerine Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ün "derhal gereken yapılsın" talimatı üzerine harekete geçen Park Bahçeler Müdürlüğü, oradaki palmiye ağaçlarının dibinde yıkıntıya dönüşerek tehlike oluşturan otuırma guruplarını, yeniden sıfır mermerlerle kaplayarak, oturma gurubu özelliğini kaldırarak, ağaçlar için korumalık oluşturdu..

Evet biz Yunus Emre Parkının önündeki kaldırımda var olan önemli bir sorunu getirdik..
Başkan Büyükgöz'de anınad gereğini yaparak tehlikeyi ortadan kaldırttı..
Bu durum karşısında;
Ben Zinnur Büyükgöz'e teşekkür borçluyum
Zinnur Büyükgöz'de, Gebze'nin sorunlarını tespit edip kendsine ulaştırdığım için bana teşekkür borçlu..
Ve bu durumda iki türlü kazançlı olan Gebzeliler de ikimize birden teşekkür borçlu..

Durmak yok izlemeye ve gözlemeye devam..  

Bir açık hava ve ağaç görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.