GTO BAŞKANI NAİL ÇİLER ONLARA İFTAR VERDİ

İlçeler 26.04.2022 - 17:28, Güncelleme: 26.04.2022 - 17:28
 

GTO BAŞKANI NAİL ÇİLER ONLARA İFTAR VERDİ

kocaeli haberi
Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Ticaret Odasına aity mobil aşevi aracılığı ile dün akşam Gebze Sevgi Evindeki çocuklarımıza iftar yemeği verdi.. Gebze Sevgi Evi Müdürü Dr. Faruk Taşcı ile birlikte kendsizi de bizat yemek servisi yapan Nail Çiler yaptığı kısa paylaşımda "Dün iftarımızı Mobil Aşevimizle Sevgi Evlerindeki eğitmen ve çocuklarımız ile birlikte gerçekleştirerek, iftar sonrası çocuklarımız ve gençlerimiz ile yaptığımız etkinliklerle daha da mutlu olduk." ifadelerine yer verdi..
kocaeli haberi

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Ticaret Odasına aity mobil aşevi aracılığı ile dün akşam Gebze Sevgi Evindeki çocuklarımıza iftar yemeği verdi..

Gebze Sevgi Evi Müdürü Dr. Faruk Taşcı ile birlikte kendsizi de bizat yemek servisi yapan Nail Çiler yaptığı kısa paylaşımda "Dün iftarımızı Mobil Aşevimizle Sevgi Evlerindeki eğitmen ve çocuklarımız ile birlikte gerçekleştirerek, iftar sonrası çocuklarımız ve gençlerimiz ile yaptığımız etkinliklerle daha da mutlu olduk." ifadelerine yer verdi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.