CHP GEBZE BELEDİYE MECLİS ÜYESİ AV. SAİDE ARSLAN'DAN TEPKİ

Siyaset 26.04.2022 - 17:01, Güncelleme: 26.04.2022 - 17:10
 

CHP GEBZE BELEDİYE MECLİS ÜYESİ AV. SAİDE ARSLAN'DAN TEPKİ

KOCAELİ HABERİ
17 sanıklı Gezi ana davasında karar çıktı. Mahkeme, Osman Kavala'yı TCK 312/1. maddesi uyarınca "Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini ortadan kaldırmaya veya görevini yapmaya teşebbüs" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırdı. Aralarında Ayşe Mücella Yapıcı, Can Atalay ve Tayfun Kahraman'ın bulunduğu 7 tutuksuz sanığın ise "Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini ortadan kaldırmaya veya görevini yapmaya teşebbüse yardım" suçundan 18'er yıl hapis cezasına çarptırılmalarına karar verildi. CHP Gebze Belediye Meclis üyesi Av. Saide Arslan bu karara sosyal medya sayfasından gösterdiği tepkide şu ifadeler yer verdi; "Yirmi yıldır korkutamadınız , sindiremediniz. Bundan sonrada başaramayacaksınız.Zulmünüz ancak sizin sonunuzu getirir, bizim değil.Gezi hak hukuk ve adalet için verilmiş onurlu bir direniştir.Elbet bir gün adaletin ne büyük nimet olduğunu sizde anlayacaksınız.Ama o gün geldiğinde bizler asla sizin bize yaptığınızı size yapmayacağız. Sizlere adaletimizle adil olmayı öğreteceğiz.Utanacağınız günler yakındır."
KOCAELİ HABERİ

17 sanıklı Gezi ana davasında karar çıktı. Mahkeme, Osman Kavala'yı TCK 312/1. maddesi uyarınca "Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini ortadan kaldırmaya veya görevini yapmaya teşebbüs" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırdı. Aralarında Ayşe Mücella Yapıcı, Can Atalay ve Tayfun Kahraman'ın bulunduğu 7 tutuksuz sanığın ise "Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini ortadan kaldırmaya veya görevini yapmaya teşebbüse yardım" suçundan 18'er yıl hapis cezasına çarptırılmalarına karar verildi.

CHP Gebze Belediye Meclis üyesi Av. Saide Arslan bu karara sosyal medya sayfasından gösterdiği tepkide şu ifadeler yer verdi;

"Yirmi yıldır korkutamadınız , sindiremediniz. Bundan sonrada başaramayacaksınız.Zulmünüz ancak sizin sonunuzu getirir, bizim değil.Gezi hak hukuk ve adalet için verilmiş onurlu bir direniştir.Elbet bir gün adaletin ne büyük nimet olduğunu sizde anlayacaksınız.Ama o gün geldiğinde bizler asla sizin bize yaptığınızı size yapmayacağız. Sizlere adaletimizle adil olmayı öğreteceğiz.Utanacağınız günler yakındır."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.