AK PARTİ ÇAYIROVA KADIN KOLU BAŞKANI DÖNMEZ'İN ACI GÜNÜ

Yaşam 24.04.2022 - 11:07, Güncelleme: 24.04.2022 - 11:07
 

AK PARTİ ÇAYIROVA KADIN KOLU BAŞKANI DÖNMEZ'İN ACI GÜNÜ

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Çayırova Kadın Kolları Başkanı Seyhan Kutbay Dönmez'in 24 Nisan 2022'de ikinci bir acıyı tekrar yaşadı. Babasının ardından bugün de Babaannesini kaybeden ve cenaze töreni için Samsun Tekkeköy'e giden Seyhan Kutbay Dönmez bugün yaşadığı ikinci acısını sosyal medyadan "26 Nisan 2014 Babam, 24 Nisan 2022 Babaannem Allah Rahmet Eylesin Mekanları Cennet Olsun.." ifadeleri ile duyurdu.. Merhumeye Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyoruz.
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Çayırova Kadın Kolları Başkanı Seyhan Kutbay Dönmez'in 24 Nisan 2022'de ikinci bir acıyı tekrar yaşadı.

Babasının ardından bugün de Babaannesini kaybeden ve cenaze töreni için Samsun Tekkeköy'e giden Seyhan Kutbay Dönmez bugün yaşadığı ikinci acısını sosyal medyadan "26 Nisan 2014 Babam, 24 Nisan 2022 Babaannem Allah Rahmet Eylesin Mekanları Cennet Olsun.." ifadeleri ile duyurdu..

Merhumeye Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.