AK PARTİLİ KADINLAR HEDİYE DAĞITTI

Siyaset 06.04.2022 - 04:59, Güncelleme: 06.04.2022 - 04:59
 

AK PARTİLİ KADINLAR HEDİYE DAĞITTI

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir Ramazanın dördüncü gününde yardım dağıtmak için geldiği Darıca'da, Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık'ın eşi Havva Bıyık ve Ak Parti Darıca Kadın Kolları Başkanı Selma Gülenç ile birlikte ev ziyaretleri gerçekleştirerek, yardım ve hediye takdimlerinde bulundu.. Başkan Yasemin Özdemir iftarını ise yine bir Darıcalı aile birlikte açtı..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir Ramazanın dördüncü gününde yardım dağıtmak için geldiği Darıca'da, Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık'ın eşi Havva Bıyık ve Ak Parti Darıca Kadın Kolları Başkanı Selma Gülenç ile birlikte ev ziyaretleri gerçekleştirerek, yardım ve hediye takdimlerinde bulundu..

Başkan Yasemin Özdemir iftarını ise yine bir Darıcalı aile birlikte açtı..

Bir 8 kişi, ayakta duran insanlar, oturan insanlar ve eşarp görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.