Muharrem İnce, Halk Tv ve Levent Gültekin'e fena çıkıştı: ''.....namertsiniz''

Siyaset 26.03.2022 - 10:08, Güncelleme: 26.03.2022 - 10:18
 

Muharrem İnce, Halk Tv ve Levent Gültekin'e fena çıkıştı: ''.....namertsiniz''

kocaelihaberi
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce dün akşam HalkTV'de kendisi ve partsinin finansmanı hakkında iddilarda bulunan gazeteci Levent Gültekin'e twitter sayfasından verdiği cevapta "Levent Gültekin’e ve yorum yaptığı Halk TV’ye açık çağrı: Hodri Meydan! Elinizdeki gücü kullanarak arkamdan atıp tutuyorsunuz. Beni davet edip söz hakkı vermezseniz namertsiniz! Ben buradayım, hodri meydan!" diye meydan okudu.. Levent Gültekin, twitter sayfasından yapılan bu çağrının altına yazdığı cevapta "Muharrem bey, dün gece konuştuk, davet ettiniz ben de kabul ettim. Soru sormak benim işim cevap vermek de siyasetçilerin. Kaldı ki bu soruyu sadece size değil, bütün yeni partilere yönelttim. Bu arada ben halk tv’de yorumcuyum, sahibi ya da yöneticisi değil." dedi..
kocaelihaberi

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce dün akşam HalkTV'de kendisi ve partsinin finansmanı hakkında iddilarda bulunan gazeteci Levent Gültekin'e twitter sayfasından verdiği cevapta "Levent Gültekin’e ve yorum yaptığı Halk TV’ye açık çağrı: Hodri Meydan! Elinizdeki gücü kullanarak arkamdan atıp tutuyorsunuz. Beni davet edip söz hakkı vermezseniz namertsiniz! Ben buradayım, hodri meydan!" diye meydan okudu..
Resim

Levent Gültekin, twitter sayfasından yapılan bu çağrının altına yazdığı cevapta "Muharrem bey, dün gece konuştuk, davet ettiniz ben de kabul ettim. Soru sormak benim işim cevap vermek de siyasetçilerin. Kaldı ki bu soruyu sadece size değil, bütün yeni partilere yönelttim. Bu arada ben halk tv’de yorumcuyum, sahibi ya da yöneticisi değil." dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.