AK PARTİ GEBZE HAREKETLENDİ; Ziyaret bahane siyaset şahane..

Siyaset 17.03.2022 - 19:01, Güncelleme: 17.03.2022 - 19:01
 

AK PARTİ GEBZE HAREKETLENDİ; Ziyaret bahane siyaset şahane..

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Ak Parti'nin 2023 Genel seçimlerinde Türkiye genelinde ve özellikle Kocaeli'de yeni milletvekili aday yüzleri ile liste hazırlayacağı beklentisi, Ak Parti Gebze Bölgesinde de gözle görülür dereced hareketlilik oluşturdu.. Gönlünden milletvekilliği adaylığı geçen siyasetçiler şimdiden kulis çalışmaları yaparak altyapı oluşturmaya başladılar. Ak Parti Gebze Bölgesinde milletvekili adaylığı için ismi konuşulanlardan birisi de Ak Parti Gebze eski ilçe başkanı ve Gebze Belediye Meclis üyes Hasan Soba..   Hasan Soba bugünkü ziyaretini sosyal medyadan "İlçe başkanlığım dönemimde birlikte görev yaptığım Köksal Tatoğlu ile birlikte, önceki dönem İl Başkan Yardımcımız kıymetli ağabeyimiz Mikdat Aydın ’ ı işyerinde ziyaret ederek hem kandilleştik hemde hasbihal ettik. Hoş sohbeti ve misafirperverliği için kendisine teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyoruz." sözleri ile paylaştı.. Hasan Soba'nın bu paylaşımı siyaset kulislerinde "Ziyaret bahane, s,yaset şahane" şeklinde algı buldu..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Ak Parti'nin 2023 Genel seçimlerinde Türkiye genelinde ve özellikle Kocaeli'de yeni milletvekili aday yüzleri ile liste hazırlayacağı beklentisi, Ak Parti Gebze Bölgesinde de gözle görülür dereced hareketlilik oluşturdu..

Gönlünden milletvekilliği adaylığı geçen siyasetçiler şimdiden kulis çalışmaları yaparak altyapı oluşturmaya başladılar. Ak Parti Gebze Bölgesinde milletvekili adaylığı için ismi konuşulanlardan birisi de Ak Parti Gebze eski ilçe başkanı ve Gebze Belediye Meclis üyes Hasan Soba..  

Hasan Soba bugünkü ziyaretini sosyal medyadan "İlçe başkanlığım dönemimde birlikte görev yaptığım Köksal Tatoğlu ile birlikte, önceki dönem İl Başkan Yardımcımız kıymetli ağabeyimiz Mikdat Aydın ’ ı işyerinde ziyaret ederek hem kandilleştik hemde hasbihal ettik. Hoş sohbeti ve misafirperverliği için kendisine teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyoruz." sözleri ile paylaştı..

Hasan Soba'nın bu paylaşımı siyaset kulislerinde "Ziyaret bahane, s,yaset şahane" şeklinde algı buldu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.