ERDOĞAN'IN DAMADI BAYRAKTAR'A GEBZE'DE ABLUKA

Dünya 08.03.2022 - 15:11, Güncelleme: 08.03.2022 - 15:11
 

ERDOĞAN'IN DAMADI BAYRAKTAR'A GEBZE'DE ABLUKA

KOCAELİ HABERİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın damadı ve İHA ile SİHA'ların mucidi Baykar Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar bugün öğrencilere teknolojik bilgi aktarımı için  Gebze Teknik Üniversitesi’nde düzeblenen bir panele konuşmacı olarak katılım sağladı.. GTÜ Kampüsüne ayak basar basmaz GTÜ rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Arslan, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve KBB Başkan vekili Yaşar Çakmak'ın yoğun ilgisi ile karşılaşan Selçuk Bayraktar'a bu ilgi ablukası uzun süre devam etti.. Başkan Büyükgöz çok heyecanlandığı ve mutlu olduğu o anları sosyal medyadan "Ülkemizin Milli Teknoloji Hamlesi yolculuğunu, geleceğin mimarlarına anlatmaya devam eden Türkiye’mizin savunma sanayide öncüsü olan Baykar Teknoloji Lideri Sn. Selçuk Bayraktar’ı, Gebze Teknik Üniversitesi’nde ağırlayıp, Milli Teknoloji Hamlesi isimli söyleyişisini dinledik." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın damadı ve İHA ile SİHA'ların mucidi Baykar Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar bugün öğrencilere teknolojik bilgi aktarımı için  Gebze Teknik Üniversitesi’nde düzeblenen bir panele konuşmacı olarak katılım sağladı..

GTÜ Kampüsüne ayak basar basmaz GTÜ rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Arslan, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve KBB Başkan vekili Yaşar Çakmak'ın yoğun ilgisi ile karşılaşan Selçuk Bayraktar'a bu ilgi ablukası uzun süre devam etti..

Başkan Büyükgöz çok heyecanlandığı ve mutlu olduğu o anları sosyal medyadan "Ülkemizin Milli Teknoloji Hamlesi yolculuğunu, geleceğin mimarlarına anlatmaya devam eden Türkiye’mizin savunma sanayide öncüsü olan Baykar Teknoloji Lideri Sn. Selçuk Bayraktar’ı, Gebze Teknik Üniversitesi’nde ağırlayıp, Milli Teknoloji Hamlesi isimli söyleyişisini dinledik." sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.