Kamyonculardan sonra Taksiciler de Kocaeli'nde kontak kapatacak

Güncel 09.02.2022 - 08:50, Güncelleme: 09.02.2022 - 08:50
 

Kamyonculardan sonra Taksiciler de Kocaeli'nde kontak kapatacak

Kocaelihaberi
Gebze Kamyoncular garajındaki 2 bin kamyoncu esnafının yanısıra Taksiciler de yaşadıkları zorluklara dikkat çekmek için, Kocaeli genelinde “kontak kapatma” eylemi yapılacağını açıkladı. İzmit'te taksiciler akaryakıta gelen zamlar nedeniyle  fiyat tarifesi değişikliğini  Kocaeli Şoförler Odası başkanı Kemal Kaya'ya iletti. Başkan Kaya ve ilçe oda başkanları UKOME ile görüşmelere başlamıştı. Aralık ayında başlayan görüşmeler Şubat ayında da çözüme kavuşmadı. İstedikleri zammı alamayan taksicilerin Cuma günü UKOME önünde tüm ilçelerden gelecek olan taksicilerle birlikte kontak kapatacakları öğrenildi.
Kocaelihaberi

Gebze Kamyoncular garajındaki 2 bin kamyoncu esnafının yanısıra Taksiciler de yaşadıkları zorluklara dikkat çekmek için, Kocaeli genelinde “kontak kapatma” eylemi yapılacağını açıkladı.

İzmit'te taksiciler akaryakıta gelen zamlar nedeniyle  fiyat tarifesi değişikliğini  Kocaeli Şoförler Odası başkanı Kemal Kaya'ya iletti. Başkan Kaya ve ilçe oda başkanları UKOME ile görüşmelere başlamıştı. Aralık ayında başlayan görüşmeler Şubat ayında da çözüme kavuşmadı. İstedikleri zammı alamayan taksicilerin Cuma günü UKOME önünde tüm ilçelerden gelecek olan taksicilerle birlikte kontak kapatacakları öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.