İSMAİL AŞAK YENİ HEDEFLERE KİLİTLENDİ

Siyaset 09.02.2022 - 08:09, Güncelleme: 09.02.2022 - 08:09
 

İSMAİL AŞAK YENİ HEDEFLERE KİLİTLENDİ

KOCAELİ HABERİ
CHP Gebze eski İlçe Gençlik Kolları Başkanı İsmail Aşak partisinden 11 Nisan 2021 tarihinde istifa ettikten sonra Muharrem ince'nin kurduğu Memleket Partisine ilçe başkanı olarak atanmıştı.. Gebze İlçe Başkanı olarak atanmasının akabinde kısa sürede ilçe yönetimini oluşturan ve İlçe Teşkilat Binasını açan ismail Aşak geçtiğimiz gün kongreye giderek Memleket Partisi Gebze İlçe 2. kongresini de gerçekleştirdi.. Memleket Partisi Gebze İlçe Başkanlığı'nın gerçekleşen 2. Olağan Kongresi'nde, atanmış ilçe başkanı İsmail Aşak, partili delegelerin oyunun tamamını alarak seçilmiş ilçe başkanı oldu.. İsmail Aşak, Gebze'de yeni hedeflerinin bir taraftan parti üye sayılarını artırırken, diğer ataraftan da Gebze'de güçlü bir muhalefet oluşturmak olduğunu dile getirdi..  
KOCAELİ HABERİ

CHP Gebze eski İlçe Gençlik Kolları Başkanı İsmail Aşak partisinden 11 Nisan 2021 tarihinde istifa ettikten sonra Muharrem ince'nin kurduğu Memleket Partisine ilçe başkanı olarak atanmıştı..

Gebze İlçe Başkanı olarak atanmasının akabinde kısa sürede ilçe yönetimini oluşturan ve İlçe Teşkilat Binasını açan ismail Aşak geçtiğimiz gün kongreye giderek Memleket Partisi Gebze İlçe 2. kongresini de gerçekleştirdi..

Memleket Partisi Gebze İlçe Başkanlığı'nın gerçekleşen 2. Olağan Kongresi'nde, atanmış ilçe başkanı İsmail Aşak, partili delegelerin oyunun tamamını alarak seçilmiş ilçe başkanı oldu..

İsmail Aşak, Gebze'de yeni hedeflerinin bir taraftan parti üye sayılarını artırırken, diğer ataraftan da Gebze'de güçlü bir muhalefet oluşturmak olduğunu dile getirdi..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.