İYİ PARTİ KOCAELİ'NİN 2023 FLAŞ ADAYI O MU?

Siyaset 06.02.2022 - 22:13, Güncelleme: 06.02.2022 - 22:18
 

İYİ PARTİ KOCAELİ'NİN 2023 FLAŞ ADAYI O MU?

KOCAELİ HABERİ
2023 genel seçimlerinde, Kocaeli'de Ak Parti ve CHP'den sonra üçüncü iddialı parti olarak görünen İYİ Parti'nin göstereceği milletvekili aday listesi için bugünden tüm aday adayları yoğuın çaba sarfederken, seçilebilir sıradan listeye girecek olan şanslı isimler merak ediliyor.. İYİ Parti Kocaeli milletvekili Lütfü Türkkan'ın, Bingöl'de Meral Akşener'i protesto etmek isteyen bir şehit yakınına gösterdiği küfürlü tepki dolayısıyla tekrar milletvekili aday listesinde yer almayacağına kesin gözle bakılırken, Genel Başkan Meral Akşener'e yakınlığı ile bilinen Lütfü Türkkan'ın kendi yerine milletvekili adaylığı için kimi işaret edeceği de bir başka merak konusu.. İşte böylesine meraklı bir dönemde Lütfü Türkkan ile İYİ Parti Kocaeli milletvekili aday adayı gazeteci Yüksel Ercan'ın arasındaki samimiyet ve dostluğun kamuoyuna açık açık sunulması dikkatlerden kaçmıyor.. Lütfü Türkkan bugün İl Başkanı Şanbaz Yıldız ve İl başkan yardımcısı Nusret Acur'un da aralarında olduğu bir gurup partili ile birlikte Gebze'nin Denizli köyünde Kondu çiftliğinde piknikte bir araya gelirken, Lütfü Türkkan ile İYİ Parti Kocaeli milletvekili aday adayı gazeteci Yüksel Ercan'ın fotoğraf karelerine yansıyan el ele, kol kola samimiyeti ise adeta "Lütfü Türkkan'ın gönlündeki milletvekili adayı Yüksel Ercan" der gibiydi..  
KOCAELİ HABERİ

2023 genel seçimlerinde, Kocaeli'de Ak Parti ve CHP'den sonra üçüncü iddialı parti olarak görünen İYİ Parti'nin göstereceği milletvekili aday listesi için bugünden tüm aday adayları yoğuın çaba sarfederken, seçilebilir sıradan listeye girecek olan şanslı isimler merak ediliyor..

İYİ Parti Kocaeli milletvekili Lütfü Türkkan'ın, Bingöl'de Meral Akşener'i protesto etmek isteyen bir şehit yakınına gösterdiği küfürlü tepki dolayısıyla tekrar milletvekili aday listesinde yer almayacağına kesin gözle bakılırken, Genel Başkan Meral Akşener'e yakınlığı ile bilinen Lütfü Türkkan'ın kendi yerine milletvekili adaylığı için kimi işaret edeceği de bir başka merak konusu..

İşte böylesine meraklı bir dönemde Lütfü Türkkan ile İYİ Parti Kocaeli milletvekili aday adayı gazeteci Yüksel Ercan'ın arasındaki samimiyet ve dostluğun kamuoyuna açık açık sunulması dikkatlerden kaçmıyor..

Lütfü Türkkan bugün İl Başkanı Şanbaz Yıldız ve İl başkan yardımcısı Nusret Acur'un da aralarında olduğu bir gurup partili ile birlikte Gebze'nin Denizli köyünde Kondu çiftliğinde piknikte bir araya gelirken, Lütfü Türkkan ile İYİ Parti Kocaeli milletvekili aday adayı gazeteci Yüksel Ercan'ın fotoğraf karelerine yansıyan el ele, kol kola samimiyeti ise adeta "Lütfü Türkkan'ın gönlündeki milletvekili adayı Yüksel Ercan" der gibiydi..  

Bir 8 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Bir 11 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Tevfik cetinkaya
(07.02.2022 00:13 - #316)
Yüksel Ercan bilgili dürüst iyi bir insan tecrübeli siyasetçi çok iyi olur, Hayırlısı olsun yakışır,
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.