ÇAYIROVA BELEDİYESİ HABERİMİZE CEVAP OLARAK BİTMİŞ HALİNİ GÖNDERDİ

İlçeler 05.02.2022 - 10:32, Güncelleme: 05.02.2022 - 10:54
 

ÇAYIROVA BELEDİYESİ HABERİMİZE CEVAP OLARAK BİTMİŞ HALİNİ GÖNDERDİ

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Geçtiğimiz günlared yaptığımız "ÇİFTÇİ ÇAYIROVA'YI BÖYLE Mİ SEVİYOR?" manşetli haberde, Çayırova Belediyesi tarafından Çayırova'da dolgu alanı üzerine yapımına başlanan Kitap-Kafenin yer seçimini eleştirerek şu ifadeler yer vermiştik;   Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi bugün Akse mahallesinde inşa ettirdiği "Akse Kitap Kahve"nin inşaat alanına giderek incelemelrde bulundu ve o anları "Kahve eşliğinde keyifle kitap okuyacağınız yeni nesil kütüphanemizin yapımı hızla devam ediyor.  Akse Kitap Kahve ve Çevre Düzenlemesi projesi alanında yapılan çalışmaları yerinde inceledik." mesajı ve #Sevince #ÇayırovayıSevince Hashtag ( # )  ile sosyal medyadan paylaştı.. Kitap kahveye "eyvallah" Başkan.. Lakin yer seçimi ve yapılış biçimi, tam anlamıyla bir facia! Yan taraftaki iki katlı binanın boyuna erişen bir seviyey kadar hafriyat doldurttuğunuz bir dolgu alanının üzerine, Kitap-Kahve inşa etmek hangi mimarlık ve mühendisilik çalışmasının ürünüdür doğrusu pek anlayamadık? Çayırova'ya yakışmayacak derece inanılmaz bir görüntü kirliliği! Hafriyat dolgusunun üzerine bina inşaatı! Ya yan taraftaki komşu binaya yapılan haksızlık! #Sevince #ÇayırovayıSevince demişsiniz ya Başkan, biz de soruyoruz "Bu mudur çayırova'yı sevmek" diye.. Dua edinde bu görüntüyü Reis Erdoğan ve Bakan Kurum görmesin.. Yoksa vay halinize..  ÇAYIROVA BELEDİYESİ BİTMİŞ HALİNİ GÖNDERDİ Bu haberimiz üzerine, Çayırova Belediyesi Başkanlık Özel kalem Müdürü Aydın Turan bizi arayarak yapılmakta olan Kitap-Kafe inşaatı hakkında bilgilendirmede bulundu.. Aydın Turan bilgilendirmesinde  "Belediye Başkanımız aynı zamanda bir inşaat mühendisi, dolayısıyla zeminden kaynaklı bir inşaat hatasına zaten kendisi izin vermz. Hafriyat alanı olarak görülen yerin zeminin 3/2'si, kendi sert zemini. Orada 3/1 dolgu yapıldı. inşaatın şu an için görünümü görsel olarak göze hoş gelmemiş olabilir ama orasının bitmiş halini gördüğünüz de eminiz ki sizler bile Gebze'den oraya çay kahve içmeye geleceksiniz" dedi ve akabinde bize Kitap-Kafe inşaatının bitmiş halinin görsellerini gönderdi.. 
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Geçtiğimiz günlared yaptığımız "ÇİFTÇİ ÇAYIROVA'YI BÖYLE Mİ SEVİYOR?" manşetli haberde, Çayırova Belediyesi tarafından Çayırova'da dolgu alanı üzerine yapımına başlanan Kitap-Kafenin yer seçimini eleştirerek şu ifadeler yer vermiştik;
 

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi bugün Akse mahallesinde inşa ettirdiği "Akse Kitap Kahve"nin inşaat alanına giderek incelemelrde bulundu ve o anları "Kahve eşliğinde keyifle kitap okuyacağınız yeni nesil kütüphanemizin yapımı hızla devam ediyor.  Akse Kitap Kahve ve Çevre Düzenlemesi projesi alanında yapılan çalışmaları yerinde inceledik." mesajı ve #Sevince #ÇayırovayıSevince Hashtag ( # )  ile sosyal medyadan paylaştı..

Kitap kahveye "eyvallah" Başkan..
Lakin yer seçimi ve yapılış biçimi, tam anlamıyla bir facia!
Yan taraftaki iki katlı binanın boyuna erişen bir seviyey kadar hafriyat doldurttuğunuz bir dolgu alanının üzerine, Kitap-Kahve inşa etmek hangi mimarlık ve mühendisilik çalışmasının ürünüdür doğrusu pek anlayamadık?
Çayırova'ya yakışmayacak derece inanılmaz bir görüntü kirliliği!
Hafriyat dolgusunun üzerine bina inşaatı!
Ya yan taraftaki komşu binaya yapılan haksızlık!
#Sevince #ÇayırovayıSevince demişsiniz ya Başkan, biz de soruyoruz "Bu mudur çayırova'yı sevmek" diye..
Dua edinde bu görüntüyü Reis Erdoğan ve Bakan Kurum görmesin..
Yoksa vay halinize.. 

ÇAYIROVA BELEDİYESİ BİTMİŞ HALİNİ GÖNDERDİ

Bu haberimiz üzerine, Çayırova Belediyesi Başkanlık Özel kalem Müdürü Aydın Turan bizi arayarak yapılmakta olan Kitap-Kafe inşaatı hakkında bilgilendirmede bulundu..

Aydın Turan bilgilendirmesinde  "Belediye Başkanımız aynı zamanda bir inşaat mühendisi, dolayısıyla zeminden kaynaklı bir inşaat hatasına zaten kendisi izin vermz. Hafriyat alanı olarak görülen yerin zeminin 3/2'si, kendi sert zemini. Orada 3/1 dolgu yapıldı. inşaatın şu an için görünümü görsel olarak göze hoş gelmemiş olabilir ama orasının bitmiş halini gördüğünüz de eminiz ki sizler bile Gebze'den oraya çay kahve içmeye geleceksiniz" dedi ve akabinde bize Kitap-Kafe inşaatının bitmiş halinin görsellerini gönderdi.. 

Bir açık hava ve ağaç görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.