FENERBAHÇE MAÇINA COVİD ENGELİ

Spor 24.01.2022 - 20:39, Güncelleme: 24.01.2022 - 20:40
 

FENERBAHÇE MAÇINA COVİD ENGELİ

KOCAELİ HABERİ
THY EuroLeague'de 27 Ocak Perşembe günü oynanması planlanan Maccabi Tel Aviv - Fenerbahçe Beko maçı, temsilcimizdeki koronavirüs (Covid-19) vakaları nedeniyle ertelendi. Sarı-lacivertlilerden yapılan açıklamada, "27 Ocak Perşembe günü oynanması gereken Maccabi Playtika-Fenerbahçe Beko Turkish Airlines EuroLeague 2021-22 sezonu 23. hafta karşılaşması, takımımızda artan Covid-19 vakaları ve sakatlıklar sonucunda, EuroLeague protokolleri gereğince müsabaka için gerekli minimum oyuncu şartının karşılanamaması nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmiştir." ifadeleri kullanıldı.
KOCAELİ HABERİ

THY EuroLeague'de 27 Ocak Perşembe günü oynanması planlanan Maccabi Tel Aviv - Fenerbahçe Beko maçı, temsilcimizdeki koronavirüs (Covid-19) vakaları nedeniyle ertelendi.

Sarı-lacivertlilerden yapılan açıklamada, "27 Ocak Perşembe günü oynanması gereken Maccabi Playtika-Fenerbahçe Beko Turkish Airlines EuroLeague 2021-22 sezonu 23. hafta karşılaşması, takımımızda artan Covid-19 vakaları ve sakatlıklar sonucunda, EuroLeague protokolleri gereğince müsabaka için gerekli minimum oyuncu şartının karşılanamaması nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmiştir." ifadeleri kullanıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.