MERAL AKŞENER MANSUR YAVAŞ'A NEDEN GİTTİ?

Güncel 14.01.2022 - 13:52, Güncelleme: 14.01.2022 - 14:00
 

MERAL AKŞENER MANSUR YAVAŞ'A NEDEN GİTTİ?

KOCAELİ HABERİ
Türkiye siyaseti "2023 genel seçimlerinde, Millet İttifakının Cumhurbaşkanı adayı kim olacak" sorusunun cevabını merak ederken, Meral Akşener'den Mansur Yavaş'a kalabalık bir heyetle ziyaret gerçekleşti.. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bugün Teşkilat Başkanı Koray Aydın, milletvekili Musavvat Dervişoğlu ve beraberindeki heyet ile birlikte Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı makamında ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı.. İYİ Parti Genel Merkezi "misafirperverliklerinden ötürü kendilerine teşekkür ediyoruz." paylaşımında bulundu..
KOCAELİ HABERİ

Türkiye siyaseti "2023 genel seçimlerinde, Millet İttifakının Cumhurbaşkanı adayı kim olacak" sorusunun cevabını merak ederken, Meral Akşener'den Mansur Yavaş'a kalabalık bir heyetle ziyaret gerçekleşti..

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bugün Teşkilat Başkanı Koray Aydın, milletvekili Musavvat Dervişoğlu ve beraberindeki heyet ile birlikte Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı makamında ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı..

İYİ Parti Genel Merkezi "misafirperverliklerinden ötürü kendilerine teşekkür ediyoruz." paylaşımında bulundu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.