ÇAYIROVA'DA KEYİFLİ AÇILIŞ

Röpotajlar 13.01.2022 - 20:59, Güncelleme: 13.01.2022 - 20:59
 

ÇAYIROVA'DA KEYİFLİ AÇILIŞ

KOCAELİ HABERİ
Dünyadaki en değerli şeylerden birisi kitap ve en zevkli ve de faydalı işlerden birsisi de kitap okumaktır. Bugün Çayırova'da kitaplarla dolu bir kütüphane açılışı vardı.. Çayırova İlçe Kaymakamı Hasan Gözen, Kocaeli Büyükşehir Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç,  AK Parti Çayırova İlçe İlçe Başkanı Servet Günay ve ilçe yöneticileri bugün hep birlikte Çayırova 15 Temmuz Şehitler Fen Lisesi’nde yapılan kütüphane ve spor salonunun açılışını "Öğrencilerimize hayırlı olsun" dileği ile gerçekleştirdiler.. Kütüphane açılışı esnasında öğremcilerin keyif ve mutlu halleri dikkatlerden kaçmadı..  .
KOCAELİ HABERİ

Dünyadaki en değerli şeylerden birisi kitap ve en zevkli ve de faydalı işlerden birsisi de kitap okumaktır. Bugün Çayırova'da kitaplarla dolu bir kütüphane açılışı vardı..

Çayırova İlçe Kaymakamı Hasan Gözen, Kocaeli Büyükşehir Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç,  AK Parti Çayırova İlçe İlçe Başkanı Servet Günay ve ilçe yöneticileri bugün hep birlikte Çayırova 15 Temmuz Şehitler Fen Lisesi’nde yapılan kütüphane ve spor salonunun açılışını "Öğrencilerimize hayırlı olsun" dileği ile gerçekleştirdiler..

Kütüphane açılışı esnasında öğremcilerin keyif ve mutlu halleri dikkatlerden kaçmadı.. 

.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.