DEVA ÇAYIROVA HEYET OLARAK İYİ PARTİYE GİTTİ

Siyaset 11.01.2022 - 15:38, Güncelleme: 11.01.2022 - 15:38
 

DEVA ÇAYIROVA HEYET OLARAK İYİ PARTİYE GİTTİ

KOCAELİ HABERİ
DEVA Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç, İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanlığına atanan İlhami Bayrak'a "hayırlı olsun" ziyareti gerçekleştirdi.. Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç, Deva Partisi Kocaeli İl Başkan Yardımcıları Özlem Kaya ve Ensar Emir ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte  İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanlığına atanan İlhami Bayrak'a "hayırlı olsun" ziyareti gerçekleştirdi.. Deva Partisi heyetini İlhami Bayrak ve İYİ Parti Belediye Meclis üyesi Deniz Kolo birlikte karşıladılar.. 
KOCAELİ HABERİ

DEVA Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç, İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanlığına atanan İlhami Bayrak'a "hayırlı olsun" ziyareti gerçekleştirdi..

Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç, Deva Partisi Kocaeli İl Başkan Yardımcıları Özlem Kaya ve Ensar Emir ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte  İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanlığına atanan İlhami Bayrak'a "hayırlı olsun" ziyareti gerçekleştirdi..

Deva Partisi heyetini İlhami Bayrak ve İYİ Parti Belediye Meclis üyesi Deniz Kolo birlikte karşıladılar.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.