DEVA PARTİSİ GEBZE'DEN YUCAK'A ZİYARET

Dünya 10.01.2022 - 15:14, Güncelleme: 10.01.2022 - 15:14
 

DEVA PARTİSİ GEBZE'DEN YUCAK'A ZİYARET

KOCAELİ HABERİ
DEVA Partsi Gebze İlçe Başkanı Av. Kemal Memiş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile gazetemize bir ziyaret gerçekleştirdi.. DEVA Partsi Gebze İlçe Başkanı Av. Kemal Memiş, Kocaeli İl Başkan yardımcısı Ensar Emir ve Basından sorumlu ilçe başkan yardımcısı Ahmet Yaman ile birlikte 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile gazetemize bir tebrik  ziyaretinde bulundu.. Genel Yayın Koordinatörümüz Cengiz Yucak'a tebrik dileklerini dile getiren Başkan Memiş demokrasilerde basın özgürlüğünün öneminin altını çizerek "ne yazık ki basına konuşursan iktidar lehine konuş, yazarsan iktidar lehine yaz özgürlüğü tanınırken, eleştiriye ve muhalif görüşe yaşam hakkı tanımıyorlar. Bu durum ülkenin nefesini tıkar, toplumun nefesini tıkar. DEVA Partisi iktidarında gözeteceğimiz en önemli konulardan birisi de basın özgürlüğülünün kalıcı, sağlıklı ve sürekli bir şekilde sağlanması olacaktır" dedi.. Cengiz Yucak, DEVA Partsi Gebze İlçe Başkanı Av. Kemal Memiş ve heyete bu nazik ziyaretlerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür etti..  
KOCAELİ HABERİ

DEVA Partsi Gebze İlçe Başkanı Av. Kemal Memiş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile gazetemize bir ziyaret gerçekleştirdi..

DEVA Partsi Gebze İlçe Başkanı Av. Kemal Memiş, Kocaeli İl Başkan yardımcısı Ensar Emir ve Basından sorumlu ilçe başkan yardımcısı Ahmet Yaman ile birlikte 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile gazetemize bir tebrik  ziyaretinde bulundu..

Genel Yayın Koordinatörümüz Cengiz Yucak'a tebrik dileklerini dile getiren Başkan Memiş demokrasilerde basın özgürlüğünün öneminin altını çizerek "ne yazık ki basına konuşursan iktidar lehine konuş, yazarsan iktidar lehine yaz özgürlüğü tanınırken, eleştiriye ve muhalif görüşe yaşam hakkı tanımıyorlar. Bu durum ülkenin nefesini tıkar, toplumun nefesini tıkar. DEVA Partisi iktidarında gözeteceğimiz en önemli konulardan birisi de basın özgürlüğülünün kalıcı, sağlıklı ve sürekli bir şekilde sağlanması olacaktır" dedi..

Cengiz Yucak, DEVA Partsi Gebze İlçe Başkanı Av. Kemal Memiş ve heyete bu nazik ziyaretlerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür etti..

Bir 4 kişi, oturan insanlar ve iç mekan görseli olabilir

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.