4 KAHRAMAN İTFAİYECİMİZİ KAYBETTİK!

Yaşam 10.01.2022 - 12:41, Güncelleme: 10.01.2022 - 13:11
 

4 KAHRAMAN İTFAİYECİMİZİ KAYBETTİK!

KOCAELİ HABERİ
Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekibi Orhaneli yolunda bir trafik kazasına yetişmeye çalışırken kaza geçirdi ve meydana gelen korkunç kazada 4 itfaiyeci yaşamını kaybetti.  Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş bu acı haberi "Maalesef güne acı bir haberle başladık. Orhaneli yolunda bir trafik kazasına yetişmeye çalışırken kaza geçiren 4 itfaiyeci arkadaşımızı kaybettik. Rabb'im kazada şehit olan Sinan Amil, İsmail Kaya, Aydın Doğru ve Yunus Akşit kardeşlerime rahmet eylesin. Başımız sağ olsun." mesajı ile duyurdu.. Kocaeli Büy,kşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın "Kahraman itfaiye erlerimizin ruhları şâd, mekanları cennet olsun. Kederli ailelerimizin, İtfaiye teşkilatımızın ve Bursa Büyükşehir Belediyemizin başı sağ olsun." mesajını yayınladı..
KOCAELİ HABERİ

Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekibi Orhaneli yolunda bir trafik kazasına yetişmeye çalışırken kaza geçirdi ve meydana gelen korkunç kazada 4 itfaiyeci yaşamını kaybetti.

 Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş bu acı haberi "Maalesef güne acı bir haberle başladık. Orhaneli yolunda bir trafik kazasına yetişmeye çalışırken kaza geçiren 4 itfaiyeci arkadaşımızı kaybettik. Rabb'im kazada şehit olan Sinan Amil, İsmail Kaya, Aydın Doğru ve Yunus Akşit kardeşlerime rahmet eylesin. Başımız sağ olsun." mesajı ile duyurdu..

Kocaeli Büy,kşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın "Kahraman itfaiye erlerimizin ruhları şâd, mekanları cennet olsun. Kederli ailelerimizin, İtfaiye teşkilatımızın ve Bursa Büyükşehir Belediyemizin başı sağ olsun." mesajını yayınladı..

Bir 2 kişi, ağaç ve açık hava görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.