BÜYÜKGÖZ'ÜN SİMİT İKRAMI HALK EKMEKTEN

Siyaset 06.01.2022 - 08:55, Güncelleme: 06.01.2022 - 08:55
 

BÜYÜKGÖZ'ÜN SİMİT İKRAMI HALK EKMEKTEN

KOCAELİ HABERİ
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz bu sabahın erken saatlerinde Fen İşleri ve Çevre Temizilik çalışanları ile sabah kahvaltsında buluştu.. Mesaiye başlamak için erken satte işbaşı yapan Belediye personeli ile kahvaltıda buluşan Başkan Büyükgöz onlara Gebze Belediyesi Halk Ekmek fırınının çıtır simitleri, zeytin, gravyer peynir ve çay ikramında bulunduktan sonra o keyifli anları "Hava tam aydınlanmadan,tertemiz bir Gebze için yola çıkacak mesai arkadaşlarımızla kahvaltı sofrasında bir araya geldik. Hayırlı işler. Gebze Belediyesi, İşin Özü Temiz Çalışmak" sözleri ile sosyal medyadan paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz bu sabahın erken saatlerinde Fen İşleri ve Çevre Temizilik çalışanları ile sabah kahvaltsında buluştu..

Mesaiye başlamak için erken satte işbaşı yapan Belediye personeli ile kahvaltıda buluşan Başkan Büyükgöz onlara Gebze Belediyesi Halk Ekmek fırınının çıtır simitleri, zeytin, gravyer peynir ve çay ikramında bulunduktan sonra o keyifli anları "Hava tam aydınlanmadan,tertemiz bir Gebze için yola çıkacak mesai arkadaşlarımızla kahvaltı sofrasında bir araya geldik.
Hayırlı işler. Gebze Belediyesi, İşin Özü Temiz Çalışmak" sözleri ile sosyal medyadan paylaştı..

Bir 5 kişi ve yol görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.