DEVA GEBZE BAŞKANI MEMİŞ PEK FENA COŞTU

Siyaset 05.01.2022 - 02:18, Güncelleme: 05.01.2022 - 09:11
 

DEVA GEBZE BAŞKANI MEMİŞ PEK FENA COŞTU

KOCAELİ HABERİ
DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, ilçe başkanları ile birlikte DEVA Partisi Genel Merkezinde Genel Başkan Ali Babacan ile değerlendirme toplantsına katılım sağladı... DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanı Av. Kemal Memiş sosyal medya sayfasından yayınladığı Genel Başkan Ali Babacan ve Teşkilat Başkanı Nihat Ergün'lü fotoğraflarla adeta "biz gümbür gümbür geliyoruz" dercesine meydan okudu.. Kocaeli'nin tüm ilçe başkanlarının, İl Başkanı Adem Koç, Genel Başkan Ali Babacan ve Teşkilat Başkanı Nihat Ergün ile toplu fotoğraf karelerini sosyla medyadan paylaşan Başkan Memiş paylaşımında şu ifadeler yer verdi; 1- “Taşı delen suyun gücü değil, damlaların sürekliliğidir…” 2- “Bir elin nesi var, iki elin sesi var…” 3- “Damlaya damlaya göl olur…”
KOCAELİ HABERİ

DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, ilçe başkanları ile birlikte DEVA Partisi Genel Merkezinde Genel Başkan Ali Babacan ile değerlendirme toplantsına katılım sağladı...

DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanı Av. Kemal Memiş sosyal medya sayfasından yayınladığı Genel Başkan Ali Babacan ve Teşkilat Başkanı Nihat Ergün'lü fotoğraflarla adeta "biz gümbür gümbür geliyoruz" dercesine meydan okudu..

Kocaeli'nin tüm ilçe başkanlarının, İl Başkanı Adem Koç, Genel Başkan Ali Babacan ve Teşkilat Başkanı Nihat Ergün ile toplu fotoğraf karelerini sosyla medyadan paylaşan Başkan Memiş paylaşımında şu ifadeler yer verdi;

1- “Taşı delen suyun gücü değil, damlaların sürekliliğidir…”
2- “Bir elin nesi var, iki elin sesi var…”
3- “Damlaya damlaya göl olur…”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.