KILIÇDAROĞLU'NDAN ÇOK SERT TEPKİ

Siyaset 04.01.2022 - 13:51, Güncelleme: 04.01.2022 - 13:51
 

KILIÇDAROĞLU'NDAN ÇOK SERT TEPKİ

KOCAELİ HABERİ
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında konuşuyor. Kılıçdaroğlu, "2022'ye girerken beklentiler çok fazla. Daha güzel, daha iyi bir Türkiye'de yaşamak istiyoruz. Her evde huzur olsun istiyoruz. Herkesin sağlığı yerinde olsun istiyoruz" dedi. "Kavgadan, hakaretlerden bıktık artık" diyen CHP lideri, "Kavga istemiyor bu insanlar, huzur istiyor. Devleti yönetenler kin ve öfke duymamalı. Devlet kinle, öfkeyle yönetilmez. Adaleti yok ettiğinizde devleti yok edersiniz" diye konuştu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik terör teftişi hakkında konuşan CHP lideri Kılıçdaroğlu, "O kadar kin, öfke duyuyorlar ki belediye başkanlarımızın çalışmalarını hazmedemiyorlar. Her türlü iftirayı atıyorlar. Bizim ruhumuzda adalet, sevgi, barış var. Millete hesap vermek var. Devletin kaynakları çarçur edilemez, peşkeş çekilemez. Ekrem İmamoğlu'ndan intikam alacaklarmış, neymiş, teröristler çalışıyormuş. Senin görevin ne? Teröristleri yakalamak değil mi, yakala. Niye bağırıyorsun? Yok öyle bir şey, iftira atacak. İstanbul'un rantını o kadar yediler ki doymuyorlar. O rant 16 milyon İstanbullunun, yedirmeyeceğiz" dedi.  
KOCAELİ HABERİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında konuşuyor. Kılıçdaroğlu, "2022'ye girerken beklentiler çok fazla. Daha güzel, daha iyi bir Türkiye'de yaşamak istiyoruz. Her evde huzur olsun istiyoruz. Herkesin sağlığı yerinde olsun istiyoruz" dedi. "Kavgadan, hakaretlerden bıktık artık" diyen CHP lideri, "Kavga istemiyor bu insanlar, huzur istiyor. Devleti yönetenler kin ve öfke duymamalı. Devlet kinle, öfkeyle yönetilmez. Adaleti yok ettiğinizde devleti yok edersiniz" diye konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik terör teftişi hakkında konuşan CHP lideri Kılıçdaroğlu, "O kadar kin, öfke duyuyorlar ki belediye başkanlarımızın çalışmalarını hazmedemiyorlar. Her türlü iftirayı atıyorlar. Bizim ruhumuzda adalet, sevgi, barış var. Millete hesap vermek var. Devletin kaynakları çarçur edilemez, peşkeş çekilemez. Ekrem İmamoğlu'ndan intikam alacaklarmış, neymiş, teröristler çalışıyormuş. Senin görevin ne? Teröristleri yakalamak değil mi, yakala. Niye bağırıyorsun? Yok öyle bir şey, iftira atacak. İstanbul'un rantını o kadar yediler ki doymuyorlar. O rant 16 milyon İstanbullunun, yedirmeyeceğiz" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.