ÇAYIROVA BELEDİYESİNDE BOŞLUK YOK

Siyaset 23.12.2021 - 16:07, Güncelleme: 23.12.2021 - 16:13
 

ÇAYIROVA BELEDİYESİNDE BOŞLUK YOK

KOCAELİ HABERİ
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile 22-23-24 Aralık'ta Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde düzenlenen 'AK Parti Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'na gitti. AK Parti Çayırova İlçe İlçe Başkanı Servet Günay, İlçe Başkan yardımcısı Vahit Terzi ve ilçe yöneticileri İle birlikte bugün Çayırova Belediyesine giderek Belediye Başkan yardımcıları Salih Palaz ve Sadettin Arıkboğa’ya makamlarında ziyarette bulundular.. Başkan Günay her iki yöneticiye de misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti...
KOCAELİ HABERİ

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile 22-23-24 Aralık'ta Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde düzenlenen 'AK Parti Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'na gitti.

AK Parti Çayırova İlçe İlçe Başkanı Servet Günay, İlçe Başkan yardımcısı Vahit Terzi ve ilçe yöneticileri İle birlikte bugün Çayırova Belediyesine giderek Belediye Başkan yardımcıları Salih Palaz ve Sadettin Arıkboğa’ya makamlarında ziyarette bulundular..

Başkan Günay her iki yöneticiye de misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.