Kocaeli'de “Yetim Dayanışma Gecesi'' düzenleniyor

Yaşam 21.12.2021 - 15:33, Güncelleme: 21.12.2021 - 15:33
 

Kocaeli'de “Yetim Dayanışma Gecesi'' düzenleniyor

KOCAELİ HABERİ
İHH Kocaeli ve beraberindeki STK’ların işbirliğinde 9’uncusu organize edilecek olan “Yetim Dayanışma Gecesi” 21 Aralık saat 18.00’de gerçekleştirilecek. #Yetimingecesiuzamasın ana sloganı ile yürütülecek organizasyon; SMS bağışları ve sosyal medya etiket çalışmasının yanı sıra Kocaeli Kongre Merkezi’nde  sunucu Serdar Tuncer ve sanatçı Ömer Karaoğlu’nun birlikte icra edeceği bir dayanışma gecesi olacak. Katılımı ücretsiz olduğu geceye tüm halkımız davetlidir. Saat 18.00’de başlayacak ve canlı olarak yayınlanacak gecede katılımcı ve bağışçılar, “YETİM” yazıp 3072’ye kısa mesaj göndererek yetimlere “5 TL” bağışta bulunabilecek. Sonrasında düzenleyecekleri “İyilik Belgesi” ile bir Kudüs veya Umre seyahati çekilişi hakkı kazanacaklar. “İyilik Belgesi” ile çekiliş hakkı kazanma süreci 27 Aralık akşamına kadar sürecek. #Yetimingecesiuzaması  
KOCAELİ HABERİ

İHH Kocaeli ve beraberindeki STK’ların işbirliğinde 9’uncusu organize edilecek olan “Yetim Dayanışma Gecesi” 21 Aralık saat 18.00’de gerçekleştirilecek. #Yetimingecesiuzamasın ana sloganı ile yürütülecek organizasyon; SMS bağışları ve sosyal medya etiket çalışmasının yanı sıra Kocaeli Kongre Merkezi’nde  sunucu Serdar Tuncer ve sanatçı Ömer Karaoğlu’nun birlikte icra edeceği bir dayanışma gecesi olacak. Katılımı ücretsiz olduğu geceye tüm halkımız davetlidir.

Saat 18.00’de başlayacak ve canlı olarak yayınlanacak gecede katılımcı ve bağışçılar, “YETİM” yazıp 3072’ye kısa mesaj göndererek yetimlere “5 TL” bağışta bulunabilecek. Sonrasında düzenleyecekleri “İyilik Belgesi” ile bir Kudüs veya Umre seyahati çekilişi hakkı kazanacaklar. “İyilik Belgesi” ile çekiliş hakkı kazanma süreci 27 Aralık akşamına kadar sürecek.
#Yetimingecesiuzaması

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.