DİLOVALI BİNGÖLLÜLERDEN GÖVDE GÖSTERİSİ

İlçeler 19.12.2021 - 14:33, Güncelleme: 19.12.2021 - 15:47
 

DİLOVALI BİNGÖLLÜLERDEN GÖVDE GÖSTERİSİ

KOCAELİ HABERİ
Dilovası'nda en çok nüfusa sahip olan illerden birisi olan Bingöllülüler yeni Dernek Hizmet Binalarını görkemli bir tören ile hizmete açtılar.. Ak Parti Kocaeli milletvekili Cemil Yaman, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Ak Parti Kocaeli il yönetim kurulu üyesi Osman Akbulut, Ak Parti Dilovası ilçe başkanı İlhan Yıldırım ve Dilovası eski belediye başkanı Ali Toltar'ın yansıra çok sayıda davetli ve ilçenin ileri gelenleri, Bingöllülerin bu önemli gününde Dernek Başkanı Ercan Güneş ve Dilovalı Bingöllüleri yaşlnız bırakmayarak sevinçlerine ortak oldular..
KOCAELİ HABERİ

Dilovası'nda en çok nüfusa sahip olan illerden birisi olan Bingöllülüler yeni Dernek Hizmet Binalarını görkemli bir tören ile hizmete açtılar..

Ak Parti Kocaeli milletvekili Cemil Yaman, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Ak Parti Kocaeli il yönetim kurulu üyesi Osman Akbulut, Ak Parti Dilovası ilçe başkanı İlhan Yıldırım ve Dilovası eski belediye başkanı Ali Toltar'ın yansıra çok sayıda davetli ve ilçenin ileri gelenleri, Bingöllülerin bu önemli gününde Dernek Başkanı Ercan Güneş ve Dilovalı Bingöllüleri yaşlnız bırakmayarak sevinçlerine ortak oldular..

Resim

Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.