ERDOĞAN KATAR EMİRİ İLE GÖRÜŞTÜ

Güncel 18.12.2021 - 18:48, Güncelleme: 18.12.2021 - 18:48
 

ERDOĞAN KATAR EMİRİ İLE GÖRÜŞTÜ

kocaelihaberi
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdogan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.. T.C. İletişim Başkanlığı "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdogan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile yaptığı telefon görüşmesinde, Katar Millî Günü dolayısıyla Al Sani’ye ve Katar halkına tebriklerini iletti. Görüşmede, Türkiye-Katar ilişkilerini geliştirecek adımlar ve bölgesel meseleler de ele alındı." bilgisini paylaştı..
kocaelihaberi

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdogan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi..

T.C. İletişim Başkanlığı "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdogan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile yaptığı telefon görüşmesinde, Katar Millî Günü dolayısıyla Al Sani’ye ve Katar halkına tebriklerini iletti. Görüşmede, Türkiye-Katar ilişkilerini geliştirecek adımlar ve bölgesel meseleler de ele alındı." bilgisini paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.