AK PARTİ ÇAYIROVA'DAN CENGİZ YUCAK'A ZİYARET

Siyaset 16.12.2021 - 14:20, Güncelleme: 16.12.2021 - 14:20
 

AK PARTİ ÇAYIROVA'DAN CENGİZ YUCAK'A ZİYARET

KOCAELİ HABERİ - Fırat Yucak
Ak Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay bugün Basın , Yayın ve Halk İlişkilerden sorumlu  ilçe başkan yardımcısı Vahit Terzi ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu İlçe Başkan yardımcısı Ali Osman Tefil ile birlikte Kocaelihaberi.com'u ziyaret etti.. Genel Yayın Yönetmenimiz Cengiz Yucak'a Bölge basınına uzun yıllardan beri vermiş olduğu hizmetlerden ve olumlu katkılarından dolayı Teşekkür eden Servet Günay ile Cengiz Yucak arasında yerel ve ulusal sıcak gündem üzerine kapsamlı bir sohbet gerçekleşti.. Siyaset yapmaktaki amaçlarının hem yaşadıkları kente hizmet verebilmek hem de ülkenin geleceğinin sağlam temellerde yükselmesi için siyaset katkı sunabilmek olduğunu dile getiren  Başkan Günay "Fıtrat olarak her zaman hoşgörüden ve uzlaşıdan yana bir yapıya sahibim. Mesele Çayırova'ya hizmet etmekse, bu amaçta olan herkes ile yol yürürüm. Amaç ülkenin birliği, beraberliği ve kalkınması ise aynı duyguları taşıyan herkesle el sıkışırım, kolkola girerim." dedi.. Ak Partinin 20 yıllık iktidarın Türkiye'yi dünyadaki saygın ülkelerin arasına sokmayı başardığına vurgu yapan Servet Günay "2023 yılı hem Türkiye hem de bölge ülkeleri için yeni yüzyıllık bir miladın başlangıcı olacaktır. Ak Partimiz bu ülkeye kazandırdıklarını 2023 yılındaki yeni iktidar döneminde taçlandıracaktır. Şüphesiz ki tüm dünyayaı tehdit eden pandemi süreci ve onun yarattığı olumsuz ekonomik tablo ülkemizi de etkilemiştir ve etkilemeye devam ediyor. Bizlere düşen görev millet olarak kenetlenip bu kötü ve zor dönemleri hep birlikte atlatmaya çalışmaktır. Ülke bizim, millet bizim ve gidecek başak bir yerimiz de olmadığına göre el ve gönül birliği yapmaktan baaşak çaremiz mi var. Kaderimiz bir olduğuna göre zorlukları da birlikte omuzlamak diye bir yükümlülüğümüz var" dedi.. Cengiz Yucak siyaset ve medyanın et ile tırnak bibi birbirlerine yapışık alanlara olduğunun altını çizerek "sizlerin hizmet etmek ve bizlerin de sizlerin bu çalışmalarını artıları ve eksileri haberleştirme diye bir yükümlülüğümüz var. Hepimiz bu yükümlülüklerimizi layıkıyla yerine gertirmeye çalıştığımızda ise bundan en çok kazançlı çıkacak olan kentlerimiz, kentlilerimiz ülkemiz ve milletimiz olacaktır" dedi ve bu nazik ziyaretleri için Başkan Günay ve başkan yardımcıları Vahit Terzi ile Ali Osman Tefil'e teşekkür etti..    
KOCAELİ HABERİ - Fırat Yucak

Ak Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay bugün Basın , Yayın ve Halk İlişkilerden sorumlu  ilçe başkan yardımcısı Vahit Terzi ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu İlçe Başkan yardımcısı Ali Osman Tefil ile birlikte Kocaelihaberi.com'u ziyaret etti..

Genel Yayın Yönetmenimiz Cengiz Yucak'a Bölge basınına uzun yıllardan beri vermiş olduğu hizmetlerden ve olumlu katkılarından dolayı Teşekkür eden Servet Günay ile Cengiz Yucak arasında yerel ve ulusal sıcak gündem üzerine kapsamlı bir sohbet gerçekleşti..

Siyaset yapmaktaki amaçlarının hem yaşadıkları kente hizmet verebilmek hem de ülkenin geleceğinin sağlam temellerde yükselmesi için siyaset katkı sunabilmek olduğunu dile getiren  Başkan Günay "Fıtrat olarak her zaman hoşgörüden ve uzlaşıdan yana bir yapıya sahibim. Mesele Çayırova'ya hizmet etmekse, bu amaçta olan herkes ile yol yürürüm. Amaç ülkenin birliği, beraberliği ve kalkınması ise aynı duyguları taşıyan herkesle el sıkışırım, kolkola girerim." dedi..

Ak Partinin 20 yıllık iktidarın Türkiye'yi dünyadaki saygın ülkelerin arasına sokmayı başardığına vurgu yapan Servet Günay "2023 yılı hem Türkiye hem de bölge ülkeleri için yeni yüzyıllık bir miladın başlangıcı olacaktır. Ak Partimiz bu ülkeye kazandırdıklarını 2023 yılındaki yeni iktidar döneminde taçlandıracaktır. Şüphesiz ki tüm dünyayaı tehdit eden pandemi süreci ve onun yarattığı olumsuz ekonomik tablo ülkemizi de etkilemiştir ve etkilemeye devam ediyor. Bizlere düşen görev millet olarak kenetlenip bu kötü ve zor dönemleri hep birlikte atlatmaya çalışmaktır. Ülke bizim, millet bizim ve gidecek başak bir yerimiz de olmadığına göre el ve gönül birliği yapmaktan baaşak çaremiz mi var. Kaderimiz bir olduğuna göre zorlukları da birlikte omuzlamak diye bir yükümlülüğümüz var" dedi..

Cengiz Yucak siyaset ve medyanın et ile tırnak bibi birbirlerine yapışık alanlara olduğunun altını çizerek "sizlerin hizmet etmek ve bizlerin de sizlerin bu çalışmalarını artıları ve eksileri haberleştirme diye bir yükümlülüğümüz var. Hepimiz bu yükümlülüklerimizi layıkıyla yerine gertirmeye çalıştığımızda ise bundan en çok kazançlı çıkacak olan kentlerimiz, kentlilerimiz ülkemiz ve milletimiz olacaktır" dedi ve bu nazik ziyaretleri için Başkan Günay ve başkan yardımcıları Vahit Terzi ile Ali Osman Tefil'e teşekkür etti..

Bir 4 kişi, ayakta duran insanlar ve şunu diyen bir yazı 'KOCAELİ HABERİ Kocaelililerin haber jansı.' görseli olabilir

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.