ZORLU MÜCADELE'NİN İLK 11'LERİ AÇIKLANDI

Spor 13.12.2021 - 17:51, Güncelleme: 13.12.2021 - 17:51
 

ZORLU MÜCADELE'NİN İLK 11'LERİ AÇIKLANDI

KOCAELİ HABERİ
Demir Grup Sivasspor:  Ali Şaşal, Ahmet, Dimitrios, Samba, Ziya, Cofie, Fayçal, Kerem, Pedro, Max Gradel, Yatabare Galatasaray: Muslera, Yedlin, Taylan, Van Aanholt, Kerem, Berkan, Nelsson, Luyindama, Cicaldau, Feghouli, Diagne Süper Lig'de Galatasaray, Demir Grup Sivasspor'un konuğu oluyor. Bahçeşehir Koleji Sivas 4 Eylül Stadı'nda saat 18.00'de başlayacak müsabakayı hakem Ümit Öztürk yönetecek. Karşılaşma beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak. GALATASARAY'DA İKİ EKSİK Galatasaray'da Covid-19 testi pozitif çıkan ve bir süredir takımdan uzak olan Alexandru Cicaldau, Demir Grup Sivasspor maçının kafilesinde yer aldı. Sarı-kırmızılı ekipte sakatlığı bulunan Sasha Boey ve Arda Turan maçın kadrosunda yer almadı. Lazio maçında ısınırken sakatlanan Marcao da maç kadrosunda yok. Sarı-kırmızılılar ligde 6 galibiyet, 5 beraberlik ve 4 mağlubiyet sonucunda 23 puan topladı. Süper Lig'de oynadığı maçlarda 4 galibiyet, 7 beraberlik ve 4 beraberlik yaşayan Demir Grup Sivasspor ise 19 puana sahip.
KOCAELİ HABERİ

Demir Grup Sivasspor:  Ali Şaşal, Ahmet, Dimitrios, Samba, Ziya, Cofie, Fayçal, Kerem, Pedro, Max Gradel, Yatabare

Galatasaray: Muslera, Yedlin, Taylan, Van Aanholt, Kerem, Berkan, Nelsson, Luyindama, Cicaldau, Feghouli, Diagne

Süper Lig'de Galatasaray, Demir Grup Sivasspor'un konuğu oluyor. Bahçeşehir Koleji Sivas 4 Eylül Stadı'nda saat 18.00'de başlayacak müsabakayı hakem Ümit Öztürk yönetecek. Karşılaşma beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

GALATASARAY'DA İKİ EKSİK

Galatasaray'da Covid-19 testi pozitif çıkan ve bir süredir takımdan uzak olan Alexandru Cicaldau, Demir Grup Sivasspor maçının kafilesinde yer aldı.

Sarı-kırmızılı ekipte sakatlığı bulunan Sasha Boey ve Arda Turan maçın kadrosunda yer almadı. Lazio maçında ısınırken sakatlanan Marcao da maç kadrosunda yok.

Sarı-kırmızılılar ligde 6 galibiyet, 5 beraberlik ve 4 mağlubiyet sonucunda 23 puan topladı.

Süper Lig'de oynadığı maçlarda 4 galibiyet, 7 beraberlik ve 4 beraberlik yaşayan Demir Grup Sivasspor ise 19 puana sahip.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.