İYİ PARTİ ÇAYIROVA// Uzunal'dan istifa açıklaması

Siyaset 07.12.2021 - 12:47, Güncelleme: 07.12.2021 - 12:47
 

İYİ PARTİ ÇAYIROVA// Uzunal'dan istifa açıklaması

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
"İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanı Mehmet şeref Uzunal görevden alındı" şeklinde haber yapan İzmit  basını karşısında biz de "hayır görevden alınmadı, yeni yönetim kurulu üye listesi oluşturulacak diye istifası alındı" şeklinde haber yapmıştık.. Mehmet şeref Uzunal sosyal medya sayfasından yaptığı istifa açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "Değerli arkadaşlarım bir kaç gündür sosyal medyada ve basında yanlış yazılar dolaşıyor İstifa ettiğim doğrudur görevden alındı yazıları ise doğru değildir basın mensubu dostlarım yakında istifanın gerçeklerini sizlerle gönül daşlarıma ve arkadaşlarımla paylaşacağım basın açıklaması yapacağım"
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

"İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanı Mehmet şeref Uzunal görevden alındı" şeklinde haber yapan İzmit  basını karşısında biz de "hayır görevden alınmadı, yeni yönetim kurulu üye listesi oluşturulacak diye istifası alındı" şeklinde haber yapmıştık..

Mehmet şeref Uzunal sosyal medya sayfasından yaptığı istifa açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"Değerli arkadaşlarım bir kaç gündür sosyal medyada ve basında yanlış yazılar dolaşıyor İstifa ettiğim doğrudur görevden alındı yazıları ise doğru değildir basın mensubu dostlarım yakında istifanın gerçeklerini sizlerle gönül daşlarıma ve arkadaşlarımla paylaşacağım basın açıklaması yapacağım"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.