GÖKHAN ALTINTAŞ'TAN GTO BAŞKANI ÇİLER'E TEŞEKKÜR

İlçeler 18.11.2021 - 18:29, Güncelleme: 18.11.2021 - 18:29
 

GÖKHAN ALTINTAŞ'TAN GTO BAŞKANI ÇİLER'E TEŞEKKÜR

KOCAELİ HABERİ
Dilovası eski kaymakamı ve yeni  Batman valisi Hulusi Şahin, Gebze Ticaret Odasını ziyaret etti.. Vali Şahin'in Gebze'de ki yakın dostlarından birisi olan Gebze Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Gökhan Altıntaş yakın dostu Sadık Güvenç ve ile birlikte Gebze Ticaret Odasındaki karşılamada hazır bulunduktan sonra bu buluşma için GTO Başkanı Nail Çiler'e teşekkür etti.. Gökhan Altıntaş teşekkür mesajında "Yaptığı örnek hizmetler ile ülkemizin önde gelen bürokratlarından Batman valimiz sevgili abim Hulusi Şahin’i GTO başkanımız sn Nail Çiler başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimiz ile misafir etttik.. Bu bağlamda Gebze Ticaret odası başkanımıza ve değerli yönetim kuruluna teşekkür ederim.." ifadelerine yer verdi..
KOCAELİ HABERİ

Dilovası eski kaymakamı ve yeni  Batman valisi Hulusi Şahin, Gebze Ticaret Odasını ziyaret etti..

Vali Şahin'in Gebze'de ki yakın dostlarından birisi olan Gebze Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Gökhan Altıntaş yakın dostu Sadık Güvenç ve ile birlikte Gebze Ticaret Odasındaki karşılamada hazır bulunduktan sonra bu buluşma için GTO Başkanı Nail Çiler'e teşekkür etti..

Gökhan Altıntaş teşekkür mesajında "Yaptığı örnek hizmetler ile ülkemizin önde gelen bürokratlarından Batman valimiz sevgili abim Hulusi Şahin’i GTO başkanımız sn Nail Çiler başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimiz ile misafir etttik.. Bu bağlamda Gebze Ticaret odası başkanımıza ve değerli yönetim kuruluna teşekkür ederim.." ifadelerine yer verdi..

Bir 8 kişi, ayakta duran insanlar, takım elbise ve iç mekan görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.