SP KADIN KOLLARINDAN ANLAMLI ZİYARET

Siyaset 05.11.2021 - 16:56, Güncelleme: 05.11.2021 - 17:15
 

SP KADIN KOLLARINDAN ANLAMLI ZİYARET

KOCAELİ HABERİ
Saadet Partisi Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Şükran Gümüş, başkan yardımcısı Ayşegül Aydın ile birlikte Kocaelihaberi.com'a bir ziyaret gerçekleştirerek, Genel Yayın Yönetmenimiz Cengiz Yucak'ı "UMUT ORMANI" projesine katılıma davet ettiler.. 2021 yılı içinde Türkiye genelinde çıkan orman yangınları ve bu yangınlarda kül olup giden hektarlarca ormanlarımız yüreklerimizi dağlarken, Saadet Partisi Genel Merkezi, Orman Bakanlığı ile görüşerek o alanlarımızı yeniden ağaçlandırıp yeşillendirmek için "Prof. Dr. Necmettin Erbakan Umut Ormanı" projesini hayata geçirme çalışması başlattı.. Saadet Partisi Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Şükran Gümüş "Orman yangınları hepimizi üzdü ve kahrolduk. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Umut Ormanı projesi ile yeni ormanlık alanlar oluşturarak gelecek nesillerimize yeşili bol bir ülke bırakmak istiyoruz. Projemize katkıda bulunmak isteyen gönüllülerimiz, Orman Bakanlığının belirlediği Banka hesap numarasına 12- TL yatırarak fidan kampanyamıza destek olabilirler. Umut Ormanı projemizin tanıtımı için yarın saat 13:30'da Gebze Kent Meydanında basın açıklaması yapacağız. Tüm orman severlerimizi bu açıklamamıza bekliyoruz" dedi.. Cengiz Yucak bu anlamlı projeden dolayı Saadet Partisi Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Şükran Gümüş'ün nezdinde tüm katkı sunanlara teşekkür ederek her türlü katkıyı synmaya hazır olduklarını dile getirdi..
KOCAELİ HABERİ

Saadet Partisi Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Şükran Gümüş, başkan yardımcısı Ayşegül Aydın ile birlikte Kocaelihaberi.com'a bir ziyaret gerçekleştirerek, Genel Yayın Yönetmenimiz Cengiz Yucak'ı "UMUT ORMANI" projesine katılıma davet ettiler..

2021 yılı içinde Türkiye genelinde çıkan orman yangınları ve bu yangınlarda kül olup giden hektarlarca ormanlarımız yüreklerimizi dağlarken, Saadet Partisi Genel Merkezi, Orman Bakanlığı ile görüşerek o alanlarımızı yeniden ağaçlandırıp yeşillendirmek için "Prof. Dr. Necmettin Erbakan Umut Ormanı" projesini hayata geçirme çalışması başlattı..

Saadet Partisi Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Şükran Gümüş "Orman yangınları hepimizi üzdü ve kahrolduk. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Umut Ormanı projesi ile yeni ormanlık alanlar oluşturarak gelecek nesillerimize yeşili bol bir ülke bırakmak istiyoruz. Projemize katkıda bulunmak isteyen gönüllülerimiz, Orman Bakanlığının belirlediği Banka hesap numarasına 12- TL yatırarak fidan kampanyamıza destek olabilirler. Umut Ormanı projemizin tanıtımı için yarın saat 13:30'da Gebze Kent Meydanında basın açıklaması yapacağız. Tüm orman severlerimizi bu açıklamamıza bekliyoruz" dedi..

Cengiz Yucak bu anlamlı projeden dolayı Saadet Partisi Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Şükran Gümüş'ün nezdinde tüm katkı sunanlara teşekkür ederek her türlü katkıyı synmaya hazır olduklarını dile getirdi..

Fotoğraf açıklaması yok.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.