İYİ PARTİ ÇAYIROVA DÜN GECE İYİLİKTE BULUŞTU

Siyaset 04.11.2021 - 02:01, Güncelleme: 04.11.2021 - 02:01
 

İYİ PARTİ ÇAYIROVA DÜN GECE İYİLİKTE BULUŞTU

KOCAELİ HABERİ
İYİ Parti Çayırova'da ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara verilmek üzere tekerlekli sandalye alabilmek için Gebze Bölgesi genelinde başlattığı plastik kapak toplama faaliyetileri için dün gece yoğun mesaideydi.. İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal İlçe yöneticilerinin dün geceki mesailerini sosyal medyadan "İşte çayırova işte yönetici arkadaşlarım emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum bu kapakların tedarik ederek bizlere ulaşmasını sağlayan Fevzi Kurt başkanıma teşekkür ediyorum İyiki çayırova ilçemizdesiniz Kader Aras başkanım ve gençlik kolları ilçe başkanım Azizcan Türkdoğan başkanlarıma çok teşekkür ediyorum sağolun varolun" ifadeleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

İYİ Parti Çayırova'da ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara verilmek üzere tekerlekli sandalye alabilmek için Gebze Bölgesi genelinde başlattığı plastik kapak toplama faaliyetileri için dün gece yoğun mesaideydi..

İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal İlçe yöneticilerinin dün geceki mesailerini sosyal medyadan "İşte çayırova işte yönetici arkadaşlarım emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum bu kapakların tedarik ederek bizlere ulaşmasını sağlayan Fevzi Kurt başkanıma teşekkür ediyorum İyiki çayırova ilçemizdesiniz Kader Aras başkanım ve gençlik kolları ilçe başkanım Azizcan Türkdoğan başkanlarıma çok teşekkür ediyorum sağolun varolun" ifadeleri ile paylaştı..
Fotoğraf açıklaması yok.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.