HERKES CHP GEBZE ÖNÜNDEKİ BU GENCİ MERAK ETTİ

Güncel 01.11.2021 - 06:58, Güncelleme: 01.11.2021 - 07:07
 

HERKES CHP GEBZE ÖNÜNDEKİ BU GENCİ MERAK ETTİ

KOCAELİ HABERİ
CHP Gebze İlçe Örgütünün 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları etkinlikleri kapsamında düzenlemiş olduğu parti binası önünde, Gebze Kent Meydanında Atatürk ve Cumhuriyet fotoğraf sergisi açıldı.. CHP'nin açtığı fotoğraf sergisi önünde bir genç kendisini Atatürk'ün çok sevdiği Zeybek'in oyun havası ritmine kaptırarak zeybek oynamasını çevredekiler hayranlıkla izlerken, CHP Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan önce o genci alkışlayarak tebrik etti ve akabinde o anların videosunu sosyal medyadan "Cumhuriyet sergimizdeki gösterimizden görüntüler; katılım sağladığı için genç arkadaşımıza çok teşekkür ediyorum. Ey yükselen yeni nesil! Gelecek sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk, onu sonsuza kadar yaşatacak olan sizlersiniz" mesajı ile yayınladı.. Video çok sayıda yorum, beğeni ve paylaşım alırken, takipçiler ise Zeybek oyununu bu derecede güzel oynayan bu gencin kimliğini merak etti.. İŞTE O VİDEO
KOCAELİ HABERİ

CHP Gebze İlçe Örgütünün 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları etkinlikleri kapsamında düzenlemiş olduğu parti binası önünde, Gebze Kent Meydanında Atatürk ve Cumhuriyet fotoğraf sergisi açıldı..

CHP'nin açtığı fotoğraf sergisi önünde bir genç kendisini Atatürk'ün çok sevdiği Zeybek'in oyun havası ritmine kaptırarak zeybek oynamasını çevredekiler hayranlıkla izlerken, CHP Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan önce o genci alkışlayarak tebrik etti ve akabinde o anların videosunu sosyal medyadan "Cumhuriyet sergimizdeki gösterimizden görüntüler; katılım sağladığı için genç arkadaşımıza çok teşekkür ediyorum. Ey yükselen yeni nesil! Gelecek sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk, onu sonsuza kadar yaşatacak olan sizlersiniz" mesajı ile yayınladı..

Video çok sayıda yorum, beğeni ve paylaşım alırken, takipçiler ise Zeybek oyununu bu derecede güzel oynayan bu gencin kimliğini merak etti..
İŞTE O VİDEO

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.