BABACAN VE EŞİ SOKAKTA

Siyaset 30.10.2021 - 13:07, Güncelleme: 30.10.2021 - 13:07
 

BABACAN VE EŞİ SOKAKTA

kocaelihaberi
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan vatandaşlarla birebir temasa kurarak onlara dokunup gönüllerini kazanabilmek için sokağa inmeyi tercih ediyor.. Eşi Zeynep Babacn ile birlikte sokakları arşınlayıp kahvahanelere giren Al Babacan sosyal medya paylaşımında "Dün Zeynep’le Üsküdar sokaklarındaydık. Müthiş bir sohbetle genişleyen masamızın parçası olan herkese teşekkürler" ifadelerine yer verdi..  
kocaelihaberi

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan vatandaşlarla birebir temasa kurarak onlara dokunup gönüllerini kazanabilmek için sokağa inmeyi tercih ediyor..

Eşi Zeynep Babacn ile birlikte sokakları arşınlayıp kahvahanelere giren Al Babacan sosyal medya paylaşımında "Dün Zeynep’le Üsküdar sokaklarındaydık. Müthiş bir sohbetle genişleyen masamızın parçası olan herkese teşekkürler" ifadelerine yer verdi..

Bir 9 kişi, ayakta duran insanlar, oturan insanlar ve iç mekan görseli olabilir

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.