Güntekin Onay'dan canlı yayında gaf (VİDEO)

Spor 26.10.2021 - 04:13, Güncelleme: 26.10.2021 - 04:13
 

Güntekin Onay'dan canlı yayında gaf (VİDEO)

KOCAELİ HABERİ
Beşiktaş-Galatasaray derbisinin ardından maçın yorumlandığı yayıncı kuruluşta olay yaratan bir görüntü yaşandı. Süper Lig'in 10. haftasında Beşiktaş ile Galatasaray'ı karşı karşıya getiren dev derbinin ardından yayıncı kuruluşun sunucusu Güntekin Onay gaf yaptı.. beIN Sports sunucusu Güntekin Onay, program esnasında "Haftanın en sağlamlarına bir göz atalım" dedikten sonra görüntünün ve sesin kendinden alındığını düşündü. Onay, sonrasında "Bakalım programın anasını…" derken reji bir anda reklama gitti ve Onay'ı büyük bir kazadan korudu. Böylece büyük bir skandalın eşiğinden dönüldü. İşte o anlar: 
KOCAELİ HABERİ

Beşiktaş-Galatasaray derbisinin ardından maçın yorumlandığı yayıncı kuruluşta olay yaratan bir görüntü yaşandı. Süper Lig'in 10. haftasında Beşiktaş ile Galatasaray'ı karşı karşıya getiren dev derbinin ardından yayıncı kuruluşun sunucusu Güntekin Onay gaf yaptı..

beIN Sports sunucusu Güntekin Onay, program esnasında "Haftanın en sağlamlarına bir göz atalım" dedikten sonra görüntünün ve sesin kendinden alındığını düşündü.

Onay, sonrasında "Bakalım programın anasını…" derken reji bir anda reklama gitti ve Onay'ı büyük bir kazadan korudu. Böylece büyük bir skandalın eşiğinden dönüldü.

İşte o anlar: 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.